Разместване във форума

metal_head

Registered
Става дума за PHP-Fusion 7. Всичко си беше наред със сайта но вчера изведнъж бодито на форумите се деформира по един много грозен начин. http://drivingblind.eu/problem1.JPG

Вижте как са се изместили форумите встрани, това става като се отвори сайта с Internet Explorer, вижте сега с Mozilla:

http://drivingblind.eu/problem2.JPG

Нищо нередно няма тука, но с IE има пробвах го с няколко версии на IE, все така се отваря сайта. Пак казвам, че не беше така, сайта си се отваряше нормално и с Internet Explorer.

Някакви идеи какво може да съм прецакал?
 
Грешката е някъде при теб според мен.

IE 8

gz6yi1wa47u9dcp5ajv1916dzfepcyzttr1xz7p1.jpg
 
Тея снимки ги направих от компютъра ми в училище, там наистина е по-старичък IЕ, но вкъщи съм със 7 или с 8 и ми се получава така... а за да ви се покажат форумите трябва да се регистрирате, за това не виждате нищо нередно, но ако намеря как става ще ги направя visible за гости.

Нямам идея какво е :X

Другото което е:
От вкъщи като кликна на Изход, системата ми казва, че излизам нали, и като ме върне в началната страница не съм излезнал...и така колкото ипъти да кликна на Изход все това става. Обаче товеа става само с браузъра вкъщи.
 
Хора, оправи се всичко, crazy_pi4 ми помогна. Оказа се, че има нещо нередно в един от панелите дето аз бях добавял после, аз бях писал кода и явно съм го сбъркал.
 

Горе