Рангове

flesheater

Registered
Здравейте,
сега смятам да сложа във форума си рангове и преди да го направя викам да пиша тука да питам дали нямате накакви съвети ...
знам как се слагат ранговете, ама долу горе през колко мнение слагате различен ранг ?
ии има ли някакъв мод, с който да има повече критерии за ранг-а, примерно не само според броя на постовете, а и според времето от което е регистриран дадения юзър...
И ако имате и някакви други съвети по темата - моля пишете, че искам веднъж като го направя да е както трябва :wink:

flesheater каза:
Здравейте,
сега смятам да сложа във форума си рангове и преди да го направя викам да пиша тука да питам дали нямате накакви съвети ...
знам как се слагат ранговете, ама долу горе през колко мнение слагате различен ранг ?
ии има ли някакъв мод, с който да има повече критерии за ранг-а, примерно не само според броя на постовете, а и според времето от което е регистриран дадения юзър...
И ако имате и някакви други съвети по темата - моля пишете, че искам веднъж като го направя да е както трябва :wink:
Ами отностно времето през което да се сменят.от началото през 20 поста,след това 50 поста,по нататък през 100 и така(Според Мен)

Еми то заваси и от форума.. :)
От начало е със по малко мнение пък по на горе през200-300 мнения... е добре според мен..
Пък за друго.. не знам..
:)

Рангове се слагат по следния начин:

1.) Вход за Администраторския Панел
2.) В менюто от дясно най-долу - Потребители - Рангове
3.) В Рангове избираш ДОБАВЯНЕ НА НОВ РАНГ
4.) в полето Рангова титла даваш име на ранга
5,) в полето Статут на Специален Ранг избираш НЕ ако искаш да е ранг който се променя съобразно броя на постингите.
6.) в полето Минимум мнения слагаш колко минимално мнения да има потребитела за да го получи
7.) в полето Рангово изображение даваш URL към картинката на дадения ранг

Ако ранга е специялен в полето Статут на Специален Ранг избираш ДА и ранга не се променя с броя на постингите. Например АДМИНИСТРАТОР, МОДЕРАТОР, VIP ... и т.н.

Back
Горе