Регистриране на сайт в Гугъл

wood

Registered
Дайте съвет за един спор...Значи , купувам си домейн, качвам сайта на хост, но без да го регистрирвам в Google Webmaster, ще ми се идексира ли сайта или не. И ако да за колко време се индексира един сайт.

wood каза:
Дайте съвет за един спор...Значи , купувам си домейн, качвам сайта на хост, но без да го регистрирвам в Google Webmaster, ще ми се идексира ли сайта или не. И ако да за колко време се индексира един сайт.

Мисля че Adsense bot, който индексира страниците в вашия уеб сайт.. Когато бъде добавена страница Adsense bot ще я индексира до 15 минути, така че да може да предостави най свързаните реклами.

Мен не ме интересуваше Adesens bot , просто спорехме дали без да се добавя сйта в Google Webmaster, сайта дали ще се индексира в Гугъл.

wood каза:
Мен не ме интересуваше Adesens bot , просто спорехме дали без да се добавя сйта в Google Webmaster, сайта дали ще се индексира в Гугъл.
Разбира се! От индексираните страници сигурно няма и 0,00001 в Webmaster tools. Просто ще стане бавно, когато паякът попадне на връзка към сайта ти.

Back
Горе