Руснак ми предлага далавера

DarkMaster

Registered
Здравейте

Незнам защо но някакъв руснак се е нагнездил във форумът за разработка на новата ми операционна система и ми пише някаква тема.
Ето линк..
http://tsonic.host-bg.info/forum/index.php?topic=205.msg597#new
пише се Rohan, от Русия е, проверих му IP адреса и ми пише разни работи, ама не мога да схвана какво иска от мен. :shock:

hari_potar каза:
Сигурен ли си , че не е някакъв "нов" вид бот? :shock:

не е бот, проверих, от Русия е.
потръсих в сайта на тяхната операционна система. но не пише нищо за него.Само го споменават.
ИМат си супер малък форум, но желаят да се свържат с мен и заедно да направим нова операционна система.,понеже аз съм проект координаторът.
http://tsonic.host-bg.info/forum/index.php?topic=207.msg595#new

Като гледам вие се разбирате, що годе добре :). Човека си прави реклама :), това разбрах, от първия му пост.

maxvolum каза:
Като гледам вие се разбирате, що годе добре :). Човека си прави реклама :), това разбрах, от първия му пост.

Сега отново ми е писал в темата.Какво да му отговоря.
:D

Хора, хайде помагайте.
вижте какво ми е писал..казва че е администратор на неговият сайт.
I'm Site Admin Smiley

[added] If you want you can напрая допълнителна секция за Syllable

Иска да направиш секция в твоя сайт, за неговата операционна система.
Кажи му едно хубаво българско Май**** да *** и мушморок такъв :mrgreen:

Пак ми е писал този, това какво иска да каже.

I don't insist on it, if you want you can do it. But best way -- to test Syllable before, maybe you don't like it! Smiley
But if you will test it better to download latest developers build and test it on real PC

I don't insist on it, if you want you can do it. But best way -- to test Syllable before, maybe you don't like it! Smiley
But if you will test it better to download latest developers build and test it on real PC

Първото не го разбирам, но ако искаш може да не го правиш.Но най-добрия начиен е да тестваш Syllable,може би не го хареваш!Усмивка
Но ако искаш да го тестваш по-добре свали последната версия и я тествай на истинско PC :wink:

Демек се опитва да те накара да тестваш т'ва

lud2 каза:

Първото не го разбирам, но ако искаш може да не го правиш.Но най-добрия начиен е да тестваш Syllable,може би не го хареваш!Усмивка
Но ако искаш да го тестваш по-добре свали последната версия и я тествай на истинско PC :wink:

Демек се опитва да те накара да тестваш т'ва
Не настоявам е първото :wink:

Не настоявам, ако искаш може да го направиш. Но най-добрия начин е да тестваш S. преди, може би да не го харесаш! :)
Но ако го тестваш по-добре свали най-новaта версия и я тествай на истинско PC.

Back
Горе