Рутер за Windows

chebaev

Registered
Има ли някакв програма под Windows, с която да си рутирам интернета? Аз знам само за Windows Server 200 i 2003, който си има разни рутери в него. Примерно ако не ползвам Windows Server 200 ili 2003 какъв е начина за рутация на нета?

наскоро баща ми си взе лаптоп и искаше и той да има нет.
решихме си проблема с 20-30 лв. купихме една ланкарта с антенка. тя разпръсква интернета който идва в осовния комп. само че настройките за разпознаване на двата компа са много сложни, за това викни някой дето си разбира от работата да ти го настрои

Земи си един рутер tp-link струва трийсет лева, разклонява интернета до ч компютъра, без никакъв проблем.Само трябва да си поиграеш малко да нагласиш вътрешната мреж, но ще се оправиш.

С питане до Цариград се стига са казали хората, пък и за Windows всичко има, независимо, че е платено :)

Сега имам един въпрос към разбиращите от мрежи. Как точно се изчислява за колко компютъра да ти е мрежата. До колкото знам зависи от маската?[/list]

Реших да не пускам нова тема просто да пиша тук. Рутирах си интернета Windows Sharing Connection и въпроса ми е дали мога да сложа някакъв шейпър на интернета на другите компютри по колко интернет да им отива.

Back
Горе