Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Какво имаш предвид под оптимизираш сам?SveXteZ каза:система за какво ? Wordpress си е оптимизирана защото е направена за блогове, но мисля че всички системи по отношение на кода са си оптимизирани до максимум останалото е от този който поддържа сайта ( прави сеото )
Например и за php-fusion има много сео модове, но не си ли го оптимизираш сайта както трябва ако ще и всичките модове да сложиш няма да излезе на първо място.
Да публикуването на новините и т.н. Кода например на php-fusion без модове мисля че си е що годе оптимизиран имам предвид новина - title; страница = title и т.н.purko каза:Какво имаш предвид под оптимизираш сам?SveXteZ каза:система за какво ? Wordpress си е оптимизирана защото е направена за блогове, но мисля че всички системи по отношение на кода са си оптимизирани до максимум останалото е от този който поддържа сайта ( прави сеото )
Например и за php-fusion има много сео модове, но не си ли го оптимизираш сайта както трябва ако ще и всичките модове да сложиш няма да излезе на първо място.
Да бърникаш по кода или това какво публикуваш, как популюризираш сайта?
SandPrince каза:Wordpress
purko каза:Коя е най-добре оптимизираната готова система по отношение СЕО-то?
Какви са вашите наблюдения?
Аз съм най-доволен от wordpress...