СЕО оптимизиpана CMS

purko

Registered
Коя е най-добре оптимизираната готова система по отношение СЕО-то?
Какви са вашите наблюдения?
Аз съм най-доволен от wordpress...

система за какво ? Wordpress си е оптимизирана защото е направена за блогове, но мисля че всички системи по отношение на кода са си оптимизирани до максимум останалото е от този който поддържа сайта ( прави сеото )
Например и за php-fusion има много сео модове, но не си ли го оптимизираш сайта както трябва ако ще и всичките модове да сложиш няма да излезе на първо място.

SveXteZ каза:
система за какво ? Wordpress си е оптимизирана защото е направена за блогове, но мисля че всички системи по отношение на кода са си оптимизирани до максимум останалото е от този който поддържа сайта ( прави сеото )
Например и за php-fusion има много сео модове, но не си ли го оптимизираш сайта както трябва ако ще и всичките модове да сложиш няма да излезе на първо място.
Какво имаш предвид под оптимизираш сам?
Да бърникаш по кода или това какво публикуваш, как популюризираш сайта?

purko каза:
SveXteZ каза:
Какво имаш предвид под оптимизираш сам?
Да бърникаш по кода или това какво публикуваш, как популюризираш сайта?
Да публикуването на новините и т.н. Кода например на php-fusion без модове мисля че си е що годе оптимизиран имам предвид новина - title; страница = title и т.н.

Аз използвам 2 мода за wordpress: Google XML Sitemaps и Platinum SEO Pack. Има ли още някои полезни? Засега от тези 2-те съм доволен понеже има добър резултат :?:

purko каза:
Коя е най-добре оптимизираната готова система по отношение СЕО-то?
Какви са вашите наблюдения?
Аз съм най-доволен от wordpress...

Wordpress с All in one seo pack се справя доста добре , но може да ти изиграе много лоша услуга , както се случи при мен със мен в блога ми за търсене в интернет. Snippet-a в Google ми се определяше от последната публикация в блога ,а не от описанието , и чак вчера го промених ,така че се очаква още спад на блога в класацията...

Колкото хора - толкова мнения ;)

Начина да си задоволен е сам да си я оптимизираш или да платиш 20-тина кинта на някоя компания да го направи..

(20 кинта, а колко главоболия ще ти спести..)

Back
Горе