Сайт в начална фаза

G

Guest

Guest
Ето го и моя сайт които разработвам в момента какво ще кажете

http://212.104.114.189

P.S Дано даможете да влезнете защото хоствам аз с appserv
Скриптовете за взети от този сайт и са малко променени но смятам ако пусна сайта в действие най тдолу за обявя авторите на сккриптовете или поне сайта

РЕгистрацията ти работи но все още нищо не може да се прави с нея. :)
Все пак е добре, че е вече готова.
Сега остава и да я използваш.

Оправи енкодинга на страницата: "Всички Новини" ;)
Щото не е windows-1251,а IBM-855 :wink:
И Линуксарите виждат само некви чертички ;)

encoding-а е оправен и сложих малко цвят за разделител но още сайта е без дизайн. Исками се да направя регистрацията с база данни обаче незнам точно как за това ще я оставя за сега с текстов файл. Всъщност проблема е как да накарам данните да се записват св базата данни и да могат да се показват в профил и да се променят, защото почти нямам познания по php знам само някой дребни работи колкото да мога да си редактриам скриптове

всеки път когато пробвам да влезна в сайта ти и ми изписва "The page cannot be displayed" ... ами пс-то ти не е включено или нещо си прецакъл appserv :?

да ти кажа незнам щото някои могат да влизат някой не незнам що ама кво да правя ще мисля като направя сайта за сега използвам сървара за тестове

ми да....иска малко дооформяне като дизайн, за сега е много простичък имам предвид, все едно е ДЕМО на урок от уеб турист(нищо против уроците и демата, просто казвам) но е добро като замисъл и изглежда стабилен(както и уроците и демата в уеб турист :wink: )Успех ! :?:

ми продължавам да работя засега главно доизглаждам скриптовете и подреждането на данните.
МИсля че никои няма да има против да ползвам уроците от този сайтзада направя собствен

хм много лощо сайта ми се вижда ужасно от mozilla и просто немога да го оправя помогнете линковете са ужасни атам кадето пише вход е много голямо

Валидирай си кода ;) А и принципно
mozzila прави прецаквания ... поне при мен :) През IE ти се вижда идеално, нали ? :)

our каза:
Валидирай си кода ;) А и принципно
mozzila прави прецаквания ... поне при мен :) През IE ти се вижда идеално, нали ? :)
принципно 1 сайт се вижда нормално под ФФ, опера и прочие и се вижда зле под ИЕ... проблема е че сайта си го правил за ИЕ ;)
направиго да изглежда както искаш под ФФ и ще стане добре и под ИЕ

п.с. сайта и намен немиго отваря незнам защо

http://www.bgshare.com/get_735b90b4568125ed6c3f678819b6e058.html

ето скриин за тези които немогат за го видят

ДА!Сега даже и картината не мога да отворя,щото постоянно ме пренасочва из тоя тъп сайт!
Качи го на свястно място!

Back
Горе