Сайт за Българските WEB-мастери

index

Super Moderator
Здравейте,
дойде и моят ред да покажа(рекламирам) сайта си.
Той предлага и ще предлага голям набор от приложения върху който сега работя върху тях.Естественно няма да ги пусна за тест преди да съм ги ошлайфайл.
Приложенията ще са за сега :
Анкети,Агенти,Форуми,Галерии,Блог-ве,Броячи,Часовници и още много.
Ако пък нямате ваш личен или фирмен сайт ,а пък искате да имате примерно Блог, не се отчайваите , просто ни пишете и ние ще ви създадем субдомейн.
Сайта няма за цел да краде алдиторията нито на Web-tourist.net нито на други сайтове. -Това го казвам да не ме обвините, че копирам.
До една две седмици ще бъдат изготвени първите системи.
Ем това е което исках да кажа ,маи ми остава само да кажа линка ?
http://mybgblog.com

//ПС

Искам да изкажа голямата си благодарност на хората с който главно работя : Bafitu,Mute,Lirix... Скоро очакваме и lud2 да се присъедени към екипа.

Значи сайта не ме кефи скина е готов на сайта щом видях че се разработва очаквам да го видя :twisted:

Еми направи повече раздели и теми и можеж да направиш сайт за начална страница така ще има повече усппех.

jefriii каза:
Еми направи повече раздели и теми и можеж да направиш сайт за начална страница така ще има повече усппех.
Чакам предложения ;)

До колкото за дизайна....
Думи смяташ ли,че трябва да отделя една седмица за дизайна-време за кеото ще направа примерно анкетите ?И какво като е готов ?
Аз съм го създал,и ще го поддържам колкото и ограничени да са ми доходите все пак съм оченик НЕ ДА ПОКАЖА колко мога да рисувам,а за да се върши работа,да може да си сложиш брояча и агента в твоят сайт,а не да гледаш колко ми красив и тежак сайта.
И без това хоста ми изтича след по-млако от 2 месеца и събирам пари за по-голям план.
Едит://
Както казах не ме вълнува външният вид.
Трябва да разбат някой хора мисля ,че не е важно само външният вид.
При книгите може "златната" корицица да продава книгата,ала при в нашият "бранш" не е така,тук не се продава (като думата продава е малко пресилена ,понеже приложенията са безплатни и безлимитни) не само визията ,а съдаржанието.
Моя казвайте мнението си ,чесно и открито без да се движите от някакви скрити мотиви.

dumi каза:
ако ти напиша на лс за блога ще ми го направиш ли :shock: ?
След като дооправя блог-система всеки стига да има регистрация в форума ще има възможност да си прави.
Това за ЛС е когато нямаш домеин и ние ти изграждаме домеин от типа :
dumi.mybgblog.com или dumi.mbbhost.com .Все още незнам дали ще имам възможност да купа отделен хост само за блоговете.

Трябва да си преведеш форума :) Че така е ту на английски ту на български

Centrino каза:
Каде има БГ ? Не би трябвало да има БГ.Само постовете трябва да са на БГ.

index каза:
Centrino каза:

Вярно че само постовете са на български :oops:

Centrino каза:
index каза:
Centrino каза:

Вярно че само постовете са на български :oops:
Скоро целият форум ще е на БГ.

Back
Горе