Сайт за безплатни GSM - само срещу писане в форум

lozev

Registered
http://kraft.host-bg.info
Ако искате да печелите GSM - тук е мястото - само срещу няколко поста във форума
Ние не сме като онези които казват и не спазват това , което казват - ние сме от онези които казват и спазват

Много, ама много правописни грешки имаш. Поправи ги!
Иначе е хубаво да даваш GMS-ми но повечето имат и то по-хубави от тези които "раздаваш", по-добре сложи други награди! :)
Успех!!!

ммм.. правописни грешки - сигурно - Много бързах - Бързата работа срам за майстора :))

qrxxd каза:
Много, ама много правописни грешки имаш. Поправи ги!
Иначе е хубаво да даваш GMS-ми но повечето имат и то по-хубави от тези които "раздаваш", по-добре сложи други награди! :)
Успех!!!
а за бабати/дядо ти гсм? като подаркъГ

Стига наистина да се дават телефоните... за 2 месеца може си изкараш безплатен телефон :)

хехе ако щете вярвайте - Ако сте по упорити може да спечелите бързо телефон - ако не сте упорити към 5 месеца - зависи какъв ГСМ искате

jooorooo каза:
:-D аз мога много бързо да пиша мнения :-) на всякаква тематика :-D
личи си само като ти гледам постовете в туриста и на колко много хора си помагал....

roody каза:
За 500 мнения телефон на стойност 10-15лв!?!?!? :idea: :shock:
точно - хубавите телефони почват от 1000 мнения нагоре дето ще пиша като ненормален 5 месеца за да събера за един телефон от 10 15 леа никак не е на харабия - този форум според мен е безмислен
ЕДИТ: ами за оная нокиа дето иска 4000 мнения ако някой ги е направил ти ще тръгне 4000 мнения да проверяваш ли ?? то ще мине месец докато ги провериш, а и в същото време ако някой друг иска телефон....
.... абе простотия и половина

Back
Горе