Сайт за футболни прогнози

Сайтът ми харесва като цяло, но при положение, че прогнози има в милион сайтове не знам как искаш да ги продаваш.
Трябва от 100 прогнози 101 да са ти верни, за да си купи някой прогнози. Интересно е, че без да си купи човек прогнози няма начин да разбере дали са добри прогнозите ти.
Като цяло трябва да се помисли, защото аз не виждам начин за развитие на подобен сайт. Трудно някой ще даде 20,25, 50, 60 лв. за прогнози, които не знае дали са точни.

Разграничението на сигурни и несигурни е малко странно. Защото 60 лв. са много пари, за да ми правят прогнози за мачове с коеф. 1,20, които дори в повечето случаи излизат Х:)

От целия ми пост като съвет ще ти изкарам:
Направи ги безплатни прогнозите и ако искаш нещо да се купува измисли какво, но не и основното съдържание на сайта.

Има сайтове за прогнози с хиляди потребители и не са си позволили да ги направят платени. Помисли защо. За нещо, което го има безплатно не можеш да накараш никой да го купи.
Пример: Ако има два магазина. Единия подаряват хляб, в другия го продават. Ти в кой би отишъл?

pokermasta80 каза:
Сега ще направя прогнозите безплатни ..А какъв е проблема като има много афилейт линкове?

Искаше да каже, че почти всички линкове са външни.
Преди няколко месеца купих един сайт за прогнози като този но в него имаше прогнози.

Сега като направиш и прогнозите безплатни ще има какво да се гледа в сайта.

В момента наистина няма нищо. Нищичко.

Мисля, че това ще се промени, когато сложиш прогнозите да се виждат.

Не е добра идея тук в туриста да се рекламират сайтове в които има само външни линкове.

Време е да се сложи правило, че подобни сайтове да се третират като спам и може да се каже, че си "виновник" за двете нови правила
в "Безплатна реклама", което пък автоматично прави подобни сайтове ,
забранени в туриста.

статистиката на тези сигурни прогнози може да ги следите в http://betstrike.hit.bg/ah.html ето това е пуснат от един и съши човек.. а до това че са платени а другите безплатни разликата е че кой познава повече..може да дадеш 100 мача безплатни аз да дам един платен обаче моя като излезни аз ще печеля много повече.. при това няма мач с коеф под 1.80

btw да кажа че прогнозите не са обикновени а са азиатски хендикапи.. другите са обикновени,също така ще промени много неща може би новини ще сложим и т.н. днеска пуснахме и форум http://betpicks.org/forum мисля че се получи добре .. благодаря за съветите

Back
Горе