Само за любезни :)

Статус
Not open for further replies.

MontefuckeR

Registered
Някой любезен потребител дали може да ми даде копие на базата данни от форума си?
ПХПББ2
Ако може форума да има над 500мнения ;)

0_о е сега вече прочетох всичко.
А можели да попитам за какво ти е ?
Малко се съмнявам ,че някой ще направи такова нещо.Все пак там се пази поверителна информация, пароли емайли , лични съобщения.

index каза:
0_о е сега вече прочетох всичко.
А можели да попитам за какво ти е ?
Малко се съмнявам ,че някой ще направи такова нещо.Все пак там се пази поверителна информация, пароли емайли , лични съобщения.
ми за да си ги сложа в моя форум 8)

Ами човека иска да бъде така , защото след като в сайта му има информация потребителите които търсят от Гугил ще намират информацията му. :)

Също така виждам , че си махнал copyrightа на форума и портала...При инсталация прочел ли си условията , който трябва да спазваш...

Това е кофти за оптимизацията... това е кофти и за много други неща. от това няма смисъл.

По добре земи си напиши 500-тинте мнения и така ще е по-добре.

ПП: Авторските права трябва да си стоят или могат да те осъдят. Не е добре да ги махаш!!!

Ти направо ме уби.
Тука постоянно искаш някакви скриптчета (това по се приема) сега искаш и БД-то на някой. Ти скоро ще искаш някой да ти даде целия си сайт.
:o

Malfurion каза:
Това е кофти за оптимизацията... това е кофти и за много други неща. от това няма смисъл.

ПП: Авторските права трябва да си стоят или могат да те осъдят. Не е добре да ги махаш!!!
аз не виждам копирайт на пхпбб-то най отдоло на туриста :?

Foxy каза:
Malfurion каза:

Много ясно си пише Powered by phpBB с линк към официялния сайт. :wink:

Foxy каза:
Malfurion каза:

wt.gif

Ето :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе