Сваляне на php файл

Да в някои случаи :)
Код:
$ime="a.php";
$pat= "./$ime";
header("Content-Type: application/octet-stream");
header("Content-Disposition: attachment; filename=$ime");
header("Content-Length: ".filesize($pat));
header("Accept-Ranges: bytes");
header("Pragma: no-cache");
header("Expires: 0");
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");
header("Content-transfer-encoding: binary");
@readfile($pat);

Ами с инсталиран пхп-фюжън съм на супер хостинг и има 1 опция сваляне на видео и като цъкна там и вместо видеото ми сваля download.php файла :idea:

Наскоро това ми се случваше редовно в дата.бг незнам на какво може да се дължи. :shock:

Ми при мен на уеб туриста по едно време имаше всеки ден като вляза и ми сваля index.php ....

CursedSoul каза:
Ми при мен на уеб туриста по едно време имаше всеки ден като вляза и ми сваля index.php ....

И какво имаше в него?
Пхп кода ли? :)

едва ли е видял php код , но наистина понякога най-вече на мозилата има случки в които сваля нещоси.php

Да само докато съм с Мозила се случва това.След като натиснеш да речем бутон НАЧАЛО и то ти сваля .php-то....

admin каза:
CursedSoul каза:

И какво имаше в него?

Хубав въпрос с уловка ;) Беше празен файл.

admin каза:
CursedSoul каза:

И какво имаше в него?
Възможно е.
По едно време Топхост се бяха смахнали и като влезнеш в някоя страница (на сървъра KiRiL) я сваляше.
Така имам index-а на webjo :D

human каза:
admin каза:
CursedSoul каза:

И какво имаше в него?
Възможно е.
По едно време Топхост се бяха смахнали и като влезнеш в някоя страница (на сървъра KiRiL) я сваляше.
Така имам index-а на webjo :D

Този е от най-известните сървъри в галактиката.
Скоро ще има филм за него.

the sever kiril........ хорър-фантази......

Горе