T topchokt Registered 13 Януари 2010 #1 Здравейте искам да попитам да ли система на edno23.com , тоест да ли писана от собствениците на сайт . Намерих я абсолютно същата без бг превод и с различен дизайн , но се чудя да ли е тяхна и дали да я използвам.
Здравейте искам да попитам да ли система на edno23.com , тоест да ли писана от собствениците на сайт . Намерих я абсолютно същата без бг превод и с различен дизайн , но се чудя да ли е тяхна и дали да я използвам.
T topchokt Registered 13 Януари 2010 #3 GaTio2 каза: не е тяхна, но може да са купили правата да я ползват Увеличете... Мен това ме интересуваше , благодаря...
GaTio2 каза: не е тяхна, но може да са купили правата да я ползват Увеличете... Мен това ме интересуваше , благодаря...
A alex95_bg_2 Registered 13 Януари 2010 #4 Авторска е и я разпространяват безплатно. Беше blurt.it ама май я прекръстиха на sharetronix Идва с сив дизайн и англииски език плюс превод на бг
Авторска е и я разпространяват безплатно. Беше blurt.it ама май я прекръстиха на sharetronix Идва с сив дизайн и англииски език плюс превод на бг