Система за Радио (Сайт)

Няма система за радио .."системите" на сайтовете за радио попринцип са просто дизайн с връзка към тяхния pls файл.. ако не бъркам формата, защото несам много компетентен в тази област :) и пиши на кирилица :) :)

Трябва ми някаква малка php Система горе доло хубаво която да ми свърши работа да лепна един player и така

Братле нали ти казвам няма PHP система за радио това са просто HTML и CSS и понякога JS дизайни намери си едно кодирано дизайнче, и сложи плеяра си .. нети трябва PHP :D :D :D :D

еми аз кво казвам бре човек знам че няма система за радио искам просто готова малка php система

SpeciaL каза:
еми аз кво казвам бре човек знам че няма система за радио искам просто готова малка php система

Нали това ти обесняват .. Няма система за радио.. Намери едно дизайнче, сложи си един player вързан с твоя .pls файл ..

П.П Противоречиш си в мнението
знам че няма система за радио искам просто готова малка php система

akatsuki каза:
SpeciaL каза:

Нали това ти обесняват .. Няма система за радио.. Намери едно дизайнче, сложи си един player вързан с твоя .pls файл ..

П.П Противоречиш си в мнението
знам че няма система за радио искам просто готова малка php система

@akatsuki
той казва че иска система, но не за радио просто сигуно за логин/логаут с прост дизайн

SpeciaL каза:
да и за това искам такава php Система с Login и дизайн

Еми, намери кодиран дизайн и му сложи логин системка :)

Толкова уроци има тук :)

Back
Горе