Система за регистрация

Статус
Not open for further replies.
Системата е добра и защитена.
Само една забележка, http://haauus.freehostia.com/reg/profile.php?user=ncuxo не викаи по име, а по ID и сложи проверка за int примерно.

//Офф
Браво бе, доста си напреднал от както започна пхп-то :-) браво...
//Офф2
Това е човек който има мерак и желание да учи пхп :-)

Добро утро..Възможно ли е тази система да се направи така - потребител като влезе в акаунта си да му показват само неговите записи които е вкарал....Мерси

Наистина системката е много хубава и ако е написана както казваш за 2 часа направо е супер. едно голямо БРАВО. а hellfire от кога учиш php и MySQL?

@jooorooo
нарочно го направих така
защото тези който ще я ползват според мене ще записват името на потребителя
и така иначе аз съм си с по ид...
а иначе уча пхп от няколко месеца като изключа голямото моткане :Д

Браво на теб че от няколко месеца но можеш ли да ми кажеш кои книги си прочел за PHP защото аз не мога да избера сега съм в моткането както ти го наричаш. Кажи ми кои книги си чел.

Наистина е добра системката....Но при качването на аватар нещо имам проблем...Показва го само когато редактирам профила...А когато искап да го изтриеш търси страница която я няма...Къде ли е?

Не обичам да чета или го схващам или не никакви книги нямам и не искам да чета
а пак за аватара съм го тествал на Localhosta
отвори config.php
намери
$avatars_path = "и тук промени каде да се ъплоадват аватарите";
Успех.
а ако искате други работи пишете
За админ панел пр може да е така
Задавете една сесия
$_SESSION['userlevel'] = $row['userlevel'] от селекта кадето съм задал няколко сесий
после
примерно ако искате 9 да е админ
пишете
if($_SESSION['userlevel'] == 9 )
{
echo "Здравей админ";
}
и така можете с някакви цифри да си правите левели еди си кой левел е админ др е модератор и т.н.
направих го с switch
в function levels
защото не ми се пишеше нова таблица и добавяне на левели с PHP просто на бързо сичко написах

Това с пътя ми е ясно....Аватара не се показва когато преглеждаш профил на някой..Ще те помоля да направиш страницата del.php която трябва да изтрие аватара...Мерси

хах
забравил съм да кача в архива ...
del.php
трие аватара
Ето я
Код:
<?php
$back = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
	if ( !empty($back) )
	{
		include("config.php");
		$sql = mysql_query("SELECT id,avatar FROM users WHERE id='".(int) $_GET['av']."'");
		if($row = mysql_fetch_array($sql))
		{
		$send = mysql_query("UPDATE users SET avatar='' WHERE id='".(int) $_GET['av']."'");
			if(@unlink($avatars_path.$row['avatar']) AND $send)
			{
			header("Location: $back");
			}
		else
			{
			echo "Възникна грешка";
			}
		}
	else
		{
		echo "Грешка";
		}
	}
else
	{
	echo "Грешка  в линка";
	}
?>

Мерси.....По на там имам една идея. Трябва само да се върже логина с това което имам...и мисля че ще стане дорбе за едно сайтче..ако искаш пиши ми на скайп или лс

пич край напих се като изтрезнея (най няма е скороо има още :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
може да ти пиша !

Изключително хуббава система точно това което ми трябваше. Като вляза в логин ми излиза на маймунки кирилизирай го !

Така значи... пускам си сайтовете с WAMP5(1.5.0) ии... незнам как да си настроя настройките на MySQL коя е опцията... защото в самото пхп има за юзър и парола... Както и да е да го зарежим това. От моя интернет ми отпускат уебхостинг със PHP и MySQL и та там паролата и юзъра са ми сетнати направо на готово. Така попъвлвам си аз настройките в config.php
Код:
<?php
ob_start();
session_start();
header("Cache-control: private"); 
$server = "192.168.208.1";
$dbusername = "boss";
$dbpassword = "*****";
$db_name = "allz2";

...

и като влеза в reg.php ми показва ето това:
Код:
Access denied for user: 'boss@192.168.208.1' (Using password: YES)/home/usersites/boss/login/config.php11

а на 11 ред в config.php11 има това:
Код:
 @mysql_select_db($db_name, $db_conn) or die( mysql_error() . __FILE__ . __LINE__ );

след това се ядосах от там и разбрах че ми трябва спецялно създадена БД със парола... почнах пак да бърничкам в WAMP5 и открих някой работи... та направих нови настройки

Код:
<?php
ob_start();
session_start();
header("Cache-control: private"); 
$server = "localhost";
$dbusername = "root";
$dbpassword = "";
$db_name = "login";

след като прочетох че нема парола създадох една база данни и там пишеше че акаунта ми е root и сега не показва същото а това:

Код:
Parse error: parse error, unexpected $end in c:\program files\wamp\www\Street\dd\reg.php on line 100

каде е грешкатаа.. какво да правя ? :cry: :cry: :cry:

---------------------

И да дам едно предложение на майсотра :)

Значи ще е много яко ако направиш така като се ргнеш да ти изпраща емайл със юзърнейм и паролата

ти. Лично на мене много ми трябва но... пхп-то не ми е силата... Хтмл си го правя всичко без

проблем но не и пхп...

при мене няма грешки и в демото
Аватара го оправих вече можете да изтеглите архива на ново
Имаш грешка в съръвъра напиши само localhost или usera
НЕ съм ползвал WAMP Sorry

добре де аз се мъчих и във тези хостинги дето ти ползваш freehostia но и там ми показва същатата грешка....

Системата е перфектна а ако и добавиш и някаква система з ановини няма да има цена направо :)

hellfire може ли да направим така... да ми пратиш цялата папка reg която си качил в freehostia с настройките аз ще ги променя с мойте данни и пароли.. става ли ?

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе