Система за sms микроразплащания

legolas

Registered
някой знае ли каква система трябва да имам за да си пусна - микроразплащания с sms от мобилните оператори, някакви по спец. изисквания има ли от към софтуер и хардуер, и какво е. нужно изобщо????
 
Може да използваш Mobio.bg.

Единственото което трябва да направиш е да те одобрят (става в рамките на 24 часа) след това си правиш нова SMS услуга като задаваш линк към страница където показваш на кой номер трябва потребителя да изпрати с какво съдържание , колко ще струва един SMS и отново изчакваш около 24 часа за одобрение на услугата и си готов.

Имат и PHP кодове за проверка на валиден код. Тоест когато потребителя изпрати SMS, най-вероятно ще получи обратно SMS с код, като Mobio ти предлагат готова html форма с PHP проверка, която проверява дали кода на потребителя е изтекъл или е валиден, където съответно може да го използваш за някоя твоя система.
 
не, аз имам впредвид какво е нужно аз ако искам да предлагам такава услуга? Някакъв по спец. софтуер трябва ли, или какво изобщо трябва.?
 
Мисля, че трябва договори с операторите да напаравиш. Питай globul или mtel, или vivatel.

Бях се интерисувал и аз от това преди време. Но трябваше да имаш над 1000 - 2000 смс нещо такова за някакъв срок направени, за да ти изплатят нужното, иначе си го зимаха за тях.
 
.. да то аз мисля да отида да говоря с поне един от операторите, но науча нещо повече какво е нужно, дали ми трябва сървър собствен, дали изисква някакъв по специфичен софтуер и т.н.
 

Горе