Скайп хакнат

shukri_93

Registered
754831g.jpg


Тва кадето пише
haha
fana
se
Не сам го писал аз тва доло кадето е вече другото аз сам го писал.Едновременно някой друг е влязал в скайпа ми и пише! :lol:
Кажете ми как да го разкарам че незнам ще откача.
 
Аз него включвам никаде другаде освен у дома ся го изключих за 10 минути и отидох да ям и когато доидах вписах се гледам някой пише от скайпа ми на другите.....
 
shukri_93 каза:
Аз него включвам никаде другаде освен у дома ся го изключих за 10 минути и отидох да ям и когато доидах вписах се гледам някой пише от скайпа ми на другите.....

сменяй паролата и мейла !
ако не стане :lol:
просто е много добър :?:
 
В училище почти всяка седмица виждам забравени скайпове защото учителките са изключили интернета мигновенно и собственика на акаунта не е могъл да излезе :D ... много им се радвам на такива ...
Помисли си дали не си направил подобна глупост защото ако е това има шанс да е просто шега, а ако не може и да е по-сериозно. И както ти казаха си смени пароалта след това логаут и логин пак и готово :)
Ако той го е направил преди тебе и е сменил и пощата си запиши абонатите и нов акаунт ...
 
1) В училище имаше интернет преди две години но го спряха и сега няма. :D
2)Няма как да е разбрал паролата защото беше хиперсложна и я смених с по голяма.
:lol:
 
А опита ли се поне да смениш паролата ? Има ли някой друг който да сяда на същия компютър ? Има ли пуснат KeyLogger ?
 
Паролата я смених, няма никой да сяда на този компютър освен аз, няма keylogger.Иначе той излезе доброволно но мен ме тревожи факта да не влезе отново. :lol:
 
Една колежка на майка ми на няколко пъти й се беше оплаквала, че гаджето й и хаквал паролата на скайп, за да гледа кво си пишела и с кого :lol: и въпросното й гадже й бил споделил, че парола по-къса от 13 символа се хаквала доста лесно, стига да имаш умения :shock:
 
Паролата ми беше 15 символа от букви различна големина, числа и знаци най различни, ся е направих повече давидим пак ще влиза ли :lol:
 

Горе