Сканиране!

Някой да знае такова чудо?

• Да! Естествено!

Votes: 0 0.0%
  • Какво? Не съм чувал за такова!!!

• Не ме интересува това!

• Общо гласове
    0

luudman

Registered
Оп... Какво си намерих изведнъж! Ровя се сега в нета и намирам Онлайн Сканиране за Вируси :idea: Някой да знае Скрипт за такова чудо? С Flash лс става? Може ли да се направи с PHP като се вкарат някак вирусите във MySQL???

luudman каза:
Оп... Какво си намерих изведнъж! Ровя се сега в нета и намирам Онлайн Сканиране за Вируси :idea: Някой да знае Скрипт за такова чудо? С Flash лс става? Може ли да се направи с PHP като се вкарат някак вирусите във MySQL???
Забравил си ...
Поздрави!
Виждал съм много на symantec и панда..
Не знам и аз как точно но като го пуснеш и ти търси във сайта.
Не знам дали ще можеш да си сложиш и ти във твоя..
Защото там там се настроийват разни неща.. и едвали .. :)

А добре дайте да се теглят! Там са само Онлайн. Пише от де да се видят там онлайн. Аз търся скриптче!
ПОЗДРАВИ! :D

Правят някаква промяна на антивирусната програма, за да се актирива от команден ред. После слагат PHP скрипт, който тегли файла някъде на техния сървър, чрез exec(); пуска антивирусната да сканира файла и проверява резултата, който връща антивирусната. Нищо сложно. Само трябва да знаеш как да пуснеш антивируса да сканира нещо през start -> run -> cmd . И да знаеш резултата, който връща ако е инфектиран и ако не е! :?:

ПП. Тия ПОЗДРАВИ!! знаеш ли колко дразнят?

Всички такива шитни ползват шитавия activeX control на шитавия IE..
Един вид използват дупките в сигурноста ..

нз къде има за сваляне ама и не знам за какво ти е изобщо тая глупост.. :)

Bafitu е прав.Под мозила нито една неработи.Еи на аз сега съм с емулатор на Windows и немога да подкарам изцяло този скенер.Тръгва да зарешда и хоп троп до там.И няма смисал за малки компютри кадето антивиросната ще бози - да ... ама те такива вече не се намират.

Back
Горе