A Aleksander Registered 10 Март 2010 #1 Някой знае ли има ли такова чудо да забрани всички други бралзъри освен мозила ? ако има такова нещо моля дайте ми го много ми трябва ! Благодаря предварително
Някой знае ли има ли такова чудо да забрани всички други бралзъри освен мозила ? ако има такова нещо моля дайте ми го много ми трябва ! Благодаря предварително
J joorkataa Registered 11 Март 2010 #2 Това е за Internet Explorer Код: <?php if (preg_match('/MSIE/', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) die("Не може да се ползва IE!"); ?> Това е за Opera Код: <?php if (preg_match('/Opera/', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) die("Не може да се ползва Opera!"); ?> Но според мен е по добре да си оправиш проблемните неща, защото така ще загубиш доста потребители, поне според мен.
Това е за Internet Explorer Код: <?php if (preg_match('/MSIE/', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) die("Не може да се ползва IE!"); ?> Това е за Opera Код: <?php if (preg_match('/Opera/', $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) die("Не може да се ползва Opera!"); ?> Но според мен е по добре да си оправиш проблемните неща, защото така ще загубиш доста потребители, поне според мен.
A Anonymous Guest 11 Март 2010 #3 Ако ти трябва филтър да пропускаш само потребителите, използващи Mozilla Код: if (!preg_match('/mozilla/i',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) { die("Only Mozilla supported!"); }
Ако ти трябва филтър да пропускаш само потребителите, използващи Mozilla Код: if (!preg_match('/mozilla/i',$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'])) { die("Only Mozilla supported!"); }