Скрипт за индексиране на Data.bg

Centrino

Registered
Търся скрипт който автоматично да индексира садържанието на всички папки в data.bg и информацията с линковете да я качва в дб :))

Офф// Къци отдавна не го бях виждал, но ето че се подвизава в WT :)

Наистина трябва да си мега разбирач или мега връзкар, за да успееш или да получиш достъп до индексацията на папките в сървърите на дата.бг :)

Ами dada2 ? не вярвам хората да са си играли да сабират ръчно линковете от сяка папка ....

P.S Не съм Къци :lol:

Centrino каза:
Ами dada2 ? не вярвам хората да са си играли да сабират ръчно линковете от сяка папка ....

P.S Не съм Къци :lol:
погледни статс-а от страни
секи е сабирал като копва линковете от горе едни настройки и ги паства
така за една година аз с испомням когато имаше 50-60 линка
за една година сметни няма ли да има толкова ? (ако не и повече

Дам забелязал съм :))) но... няма невъзможни неща 8)

На всички който твърдят че е невъзможно и че трябва да имаш връзки ще кажа че е възможно и единствените връзки който трябва да имаш са тези за обувките
погледнете тази тема http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=3217
тука SOUL е показал скрипт за тази цел но не за сканиране на цялата дата.бг а само на папка
и оделно аз съм писал няколко скрипта и продължавам да опитвам да постигна целта да индексирам дата.бг

mizarck и аз пробвам по разни методи :-) последния път скрипта се изпълняваше 2 дена и процесора на 100% и компа заби :-( и нищо не стана.

говоря за P D 3.06, Ram 2Gb

Аз попаднах на един Perl скрип. Казаха че средно за 30 мин индексирал 20 000 линка, но аз не можах да го подкарам не знам защо и не мога да кажа дали е вярно. Но при използването му data.bg долавя флуд и те банва автоматично. Предполагам ако се ползва TOR или някъв друг метод за анонимност ще може да се преудолее това с бана.....

Имам един бот.
Т.е. не точно бот а програма бот.
Индексира абсолютно всички ликове от дадена страница и ги проследява ... после цикъла се повтаря.
Единствения проблем е че скина на апачето на датата е малко по-сложно устроен и програмата индексира даден линк горе долу по 2-3-4 пъти :roll:
след 1-2 mysql заявки с distinct всичко се оправя но е играчка ... докато се сложи в база данни и т.н.

За интерсуващите се - програмата се казва Xenu

:?:

знам я, но имам лоша новина, всеки които е сложил някакъв html или сега с тези форуми, дет имат, всеки линк извън дата.бг се проследява и започваи там индексиране.

Е, да ... по-съобразителните потребители го правят този номер ... но все пак пак остават доста незащитени папки :lol:

Soul може ли да дадеш линкче към тая програмка да я тествам :)

p.s Ами собствениците на tupalka.com и search.nicksoft.info как са си набавили дб-а с линковете ? може би познават шефа на дата.бг :lol:

Centrino каза:
Soul може ли да дадеш линкче към тая програмка да я тествам :)

p.s Ами собствениците на tupalka.com и search.nicksoft.info как са си набавили дб-а с линковете ? може би познават шефа на дата.бг :lol:
Офф не разбрахте ли че всички тези сайтове добавят линковете на ръка. Не са си набавяли бази данни. Мислите ли че администратора на датата ще даде на някой дори и да го познава базата си. Нали от това печели :o

Back
Горе