Скрипт за футболни прогнози

confiscate

Registered
Значи искам да направя нищо просто потребители да могат да дават резултати от мачове. И да може да се запаметяват някъде. Да не се пускам много в обяснения ето като в този сайт http://predictions-game.com/. Може ли някой да ми помогне дае го направя.

Благодаря предварително!!!!!

Здрасти
Аз ще пиша такав скрипт не е сложен но вмомента нямам време да го напиша понеже имам изпити и уча инача към края на месеца ще го пиша и мога да ти го дам ако ти се чака до тогава

а иначе идеятамие всичко да е разделено на кръгове примерно днеска пускам 15 мача в 1ви кръг
и така все потребител попълва резултатите които се записват в База Данни и след края на всеки краг администратора попълва реалните резултати, след което всичко се изчисллява с не сложен пхп скрипт и се дават точки на всеки участник според броя на познатите резултати

mute каза:
Здрасти
Аз ще пиша такав скрипт не е сложен но вмомента нямам време да го напиша понеже имам изпити и уча инача към края на месеца ще го пиша и мога да ти го дам ако ти се чака до тогава

а иначе идеятамие всичко да е разделено на кръгове примерно днеска пускам 15 мача в 1ви кръг
и така все потребител попълва резултатите които се записват в База Данни и след края на всеки краг администратора попълва реалните резултати, след което всичко се изчисллява с не сложен пхп скрипт и се дават точки на всеки участник според броя на познатите резултати
@mute и аз ще го чакам с нетърпение :?:

Ами няма проблеми ще изчакам. Мене просто ми е интересно как става не бързам. Само ще те помоля като го напишеш да ми го пратиш или го качи в сайта. Приятна вечер

ами почнах но понеже имах друга работа нея довърших и лятото като имам повече свободно време тогава

Back
Горе