Скрипт LAST 10 ?

Marik

Registered
Исками се да направя следното нещо примерно нали добавил съм последни 10 нови неща в сайта и искам да имам аз личен контрол над това и да го променям тоест :

Пиша си нещото дето съм сложил и линка към него , ама искам на всички места да се показва а със Iframe малко ще се бъгва и ще бави така че имали някви предложения ?

Marik каза:
Исками се да направя следното нещо примерно нали добавил съм последни 10 нови неща в сайта и искам да имам аз личен контрол над това и да го променям тоест :

Пиша си нещото дето съм сложил и линка към него , ама искам на всички места да се показва а със Iframe малко ще се бъгва и ще бави така че имали някви предложения ?

Прочетох въпроса три пъти внимателно.
Нищо не разбрах.

Имали скипт който да показва послседните индекси които са сложени в определена директория

Dido_net каза:
Последно посещавани страници? :shock:

а последно посещавани страници също ще ми свърши работа , но ако може да е от определена директория

Marik каза:
Dido_net каза:
Последно посещавани страници? :shock:

а последно посещавани страници също ще ми свърши работа , но ако може да е от определена директория
Значи.. имаш файлове в една директория и искаш да виждаш кой кога е посетен, така ли?

Back
Горе