Скрити webagent-и няма да могат да работят

nvidia

Registered
Почнаха да се инсталират много скрити webagent-и.
Тоест такива които не се виждат в сайта в който са разполжени.
НЕзнам за какво ги ползват.
Явно за собственна информация.
В края на тази седмица всички такива няма да работят.
И занапред ще е така.
Просто не виждам смисъл.
В webagent-a няма реклами а и всеки може да си промени дизайна и банера както си иска.
АКо примерно блъскахме реклами вътре или дизайна не можеше да се променя по бих схванал идеята.
За какво въобще си ги инсталират.
Само да пълнят базата данни. :(

Кое са скрили това ли
webagent.gif

Аз лично ползвам два такива, които не се виждат.
Имам хост в ICN и както знаете предлагам безплатни, платени форуми итн... Имам брояч на всички безплатни форуми, който обаче не се вижда. Целта е когато поискам от някого някаква сума за реклама , да имам основание. А защо не се вижда ли ? Защото брояча отброява колко хора влизат във всички безпалтни форуми и не искам всеки да си мисли, че има такива посещения в своя си...

Не виждам нищо лошо в това да се ползват web-agent-ите за лична информация . А и нали все пак са за това ... Аз мога да си напиша web-agent , но си взех от тук. Никъде не пише "Агента трябва да се вижда на страницата, на която е сложен. В противен случай - се трие". Поне напишете ;)

ПС: За всички, които не знаят bafitu няма да има интернет в близките две седмици. :( На който му трябва - да се обръща към мен :)

our каза:
Имам хост в ICN и както знаете предлагам безплатни, платени форуми итн... Имам брояч на всички безплатни форуми, който обаче не се вижда. Целта е когато поискам от някого някаква сума за реклама , да имам основание. А защо не се вижда ли ? Защото брояча отброява колко хора влизат във всички безпалтни форуми и не искам всеки да си мисли, че има такива посещения в своя си...

Не виждам нищо лошо в това да се ползват web-agent-ите за лична информация . А и нали все пак са за това ... Аз мога да си напиша web-agent , но си взех от тук. Никъде не пише "Агента трябва да се вижда на страницата, на която е сложен. В противен случай - се трие". Поне напишете ;)

ПС: За всички, които не знаят bafitu няма да има интернет в близките две седмици. :( На който му трябва - да се обръща към мен :)

тцтцт секретаркеее :twisted: :idea:

да staf това крият

our каза:
Имам хост в ICN и както знаете предлагам безплатни, платени форуми итн... Имам брояч на всички безплатни форуми, който обаче не се вижда.
Не си само ти.
Вече е решено.Всички се изтриват.

our каза:
Имам брояч на всички безплатни форуми, който обаче не се вижда. Целта е когато поискам от някого някаква сума за реклама , да имам основание.

За това маоже да се ползва и собствен брояч.
Даже ще може да вади повече статистики.

our каза:
Никъде не пише "Агента трябва да се вижда на страницата, на която е сложен. В противен случай - се трие". Поне напишете ;)

Това е наша грешка.
Ще се напише.

И още нещо.
Твоите форуми не са безплатни.
Ще имат реклами доста.
Не може сам да си променя дизайна и да си слага темплейти.
Рекламата струва някакви пари нали?
Престави си че някой ти изреже рекламите
ще оставиш ли форума да си съществува?

А в вебагента няма никакви реклами.
ИСкам само да се вижда една малка картинка.

nvidia каза:
Не си само ти.
Вече е решено.Всички се изтриват.
Радикално решение - в полза на потребителите.

nvidia каза:
За това маоже да се ползва и собствен брояч.
Даже ще може да вади повече статистики.
Тук наистина си прав. Само че ... от тук ми беше наготово :)

nvidia каза:
И още нещо.
Твоите форуми не са безплатни.
?
nvidia каза:
Ще имат реклами доста.
Да. Два банера отгоре като засега ще ги махна понеже все още не сме толкова посещавани.
nvidia каза:
Не може сам да и променя дизайна и да си слага темплейти.
[/quotе] Системата движеща безплатните форуми не позволява. Това е едно phpbb ползващо различна база данни.
nvidia каза:
Рекламата струва някакви пари нали?
Престави си че някой ти изреже рекламите
ще оставиш ли форума да си съществува?
Ако имам толкова форуми, че да рекламират хора по тях няма да ми дреме за един, който си е изрязал рекламите.
nvidia каза:
А в вебагента няма никакви реклами.
ИСкам само да се вижда една малка картинка
Рекламирам web-tourist.net във форума си , сайта си и въобще навсякъде, защото много уважавам всички от тук.

Поздрави.

Мерси за разбирането на проблема.
Просто така ще ограничиме малко ползването на вебагента.
НЕ разполагаме с неограничени ресурси макар , че може да поддържаме доста вебагенти без проблем.
Но с невидимите вече влизаме в друга категория
"free hosting на персонални данни" което е вече над нашите възможности.
За видимите винаги ще намеря място дори и да се наложи да се
доплаща но за другите не.

Ще видиш как скоро ще закъсаш за дисково пространство с тези хоствания на форуми. :)

Един посещаван форум заема от 20-30 мб нагоре.
Колко форума може да си позволиш в icnbg.com ?

За тази цел трябваще да помислиш за tophost които предлагат по
3500 - 5000 мб дисково пространство за около 50-60 лв. :wink:

our каза:
Ще ъпгрейдвам хостинг плана ... ще го мисля като се поразвие. :)

Винаги се развива над очакванията ти. :twisted:
Точно си мислиш, че никой няма да го ползва и изведнъж 500 форума. :shock:

Тук така стана.
Вече има над 400 форума, 300 книги за гости и тн.
А от един - два месеца са пуснати.
Те половината не се ползват ама все пак.
Кой очаква така да стане.
Засега не заемат никакво място ама ако бяха phpBB и се развиват
ще ахнеме само то заявките.

Естествено, че е така. Да се надявам да се развие :)
Аз и за моя BG NET имах ниски очаквания ама след време кво стана се разви :) В web-tourist намерих доста помощ за всичко, което правя :) Много сте печени всички тука . Най-много ... той си знае кой :lol:

хм ясно.Аз малко бях "навън" от мрежата за около 2 седмици и съм изтървал.Ем аз по принцип бях си го направил за проба да видя горе долу каква е посещаемоста затова го крия.Сега като разбрах , че е сравнително голяма сложих нов и вече се вижда така, че да няма проблеми :?:

Жалко защотот банера на уебагент разваля конфигурация под ФФ

Back
Горе