Смяна на езика

b313156

Registered
Инсталираха на компютъра ми ОС Windows 7, но не мога да променям езика на писане. Пробвам с алт-шифт, алт-контрол, контрол-шифт, но не се полуава. Долу в дясно на екрана не ми излиза иконка за език. Разчитам на вградения в ОС език. Моля ако някой знае нещо по въпроса да помогне, че вече 2 месеца се мъча с този проблем. Предварително благодаря на отзовалите се.

b313156 каза:
Инсталираха на компютъра ми ОС Windows 7, но не мога да променям езика на писане. Пробвам с алт-шифт, алт-контрол, контрол-шифт, но не се полуава. Долу в дясно на екрана не ми излиза иконка за език. Разчитам на вградения в ОС език. Моля ако някой знае нещо по въпроса да помогне, че вече 2 месеца се мъча с този проблем. Предварително благодаря на отзовалите се.
От котрнол панела Language and Regional или на бг Език и регион има настройки поразгледай ги има един бутон за промяна на клавишите с който да превключиш на определен език или измежду всички който си поставил да се превключват.Ако имаш проблем с българския език може да смениш от машинопис или нещо такова се водише на български фонетичен - стандартен май се води поразгледай и ако не се оправяш пиши пак :)

пс:Ако не ти се показва лентата може да видиш тук за информаця ЦЪК

perer каза:
Долу в дясно в Language bar-а има ли друг език, освен английски?
там не се вижда никаква езикова иконка - нито за английски, нито за български.

Вече мога да сменям езиците. Хиляди благодарности. Много ми помогнахте. Сега остава да изкарам иконките за изици да се показват долу в дясно на екрана.

DarkAngelOfhope каза:
Пробвали с десен бутон на старт лентата->toolbars->language bar ?
При мен текста е на Български.
Ето какво направих и ми се струва напълно правилно, но няма положителен резултат: Старт>контрол панел>регион и език>клавиатури и езици>езикова лента>в нея маркирах "фиксирана в лентата на задачите" и "показвай текстови етикети в езиковата лента". От това повече мисля, че няма какво да се направи, но сигурно греша!?

Back
Горе