Спешно ми трябва помощ за phpBB2

iwanov

Registered
опитах да направя тоя мод и като заварших всичко и като се опитах после да отворя форума ми излезе това:
foruma.bmp

Плс помогнете

Благодаря предварително[/url]

Едит: Ако неможете да видите снимката ми кажете къде да я къча.

Значи виждам пише че не съществува таблицата forum.phpbb_bots

Споко оправя се.
Значи първо да те питам ти стартира ли файла bot_install.php
след като качи мода, или направо рефрешна страницата?

Точно това е проблем не е стартиран файла bot_install.php. Стартирай го и всичко трябва да е наред. :?:

начи хора неска прочетах постовете ви и като се опитах да си отворя форума ми излезе това:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '; , '0' ('c753b4e9317f70793eaf38918012d117', 2, 1168023936, 1168023936, '' at line 2

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, is_robot, session_admin); , '0' ('c753b4e9317f70793eaf38918012d117', 2, 1168023936, 1168023936, '53e458f2', 0, 1, 0)

Line : 177
File : sessions.php

ако искате и вие можете да погледнете ,ето го линка на форума:
http://83.228.88.242/forum

Ама защо си отваряш форума след като си ни прочел постовете ние ти пишем да стартираш файла bot_install.php след това да направиш корекция по другите файлове и чак тогава да отваряш форума. Ти според мен си качил всичко, направил си корекции по отделните файлове и не си стартирал файла bot_install.php. Този файл се стартира преди да си започнал промяната на каквито и да е неща по отделните файлове. Аз съм написал урока с необходимата последователност на инсталиране на този МОД.

Тази грешка ми показва, че съм прав и не си спазил поредноста на промяна и инсталиране на мод-а.

Нямаш ли копия на файловете преди да започнеш да инсталираш този мод???
Аз винаги си правя, защото в началото когато започнах да се занимавам с моя форум много често получавах критични грешки. Добре е да свикнеш да го правиш и ти, защото всеки греши. Човек се учи от грешките си.

Мода Last vizit MOD съм го инсталирал 7 пъти на форума си докато заработи и направя някой корекции по него (на този урок даже съм предупредил да се запазят копия на всеки файл който се променя).

Ами имам ама е много сложно. Значи отваряш пак всички файлове който си променял и връщаш стария код на мястото му. Дано ме разбираш т.е. възстановяваш старото състояние на файловете и после спазваш последователността на инсталиране на мода. Бих ти препоръчал да си направиш две копия на всички файлове който си променял и пак ще променяш в стария им вид. Едните ще върнеш в старото им състояние а другите ще използваш после когато спазваш последователността на инсталиране на мода и така няма да си играеш пак да търсиш къде да променяш кода.

Ако няамш инсталирани други подобрения демек модове на форума си можеш и да си изтеглиш наново един форум и да замениш само тези фаилове който си променял с този мод и това е вариант ти си знаеш най-добре.

Дано си ме разбрал :wink:

Успех, ако знаеш какво те чака мале не ти завиждам :?:

мерси пич
аз съм ръзбран човек просто снощи не съм обърнал внимание че първо трябва да стартирам bot_install.php :)

О далеч съм от мисълта че не си разбран аз по горе писах че всеки греши случва се сега ще оправиш проблема и чакам да ми кажеш кога да вляза да видя форума действащ :?:

Успех

ами оправих бомащината обаче не съм сложил мода защото ми излиза това като стартирам файла INSTALLATION FAILED! :wink:

Back
Горе