Спешно се нуждая от помощ за едно саитче!!!!!!

The_BoX

Registered
Някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен......... става въпрос за едно интернет саитче което ми трябва за училище .... :)) Изискванията са следните ..... да се забурка в едно PHP,MySQL,CSS,JavaScript,SVG,AJAX.

С други думи страничката да е PHP , Информацията в нея да се зарежда от MySQL(база-дани) Текста в саита да се форматира от външен CSS ,Да се направи масив със снимки от сорта на NEXT,Back ...... НО при въвеждане на нова снимка към масива да нетрябва да се пренаписва скрипта. Да има примерно менюта или там нещоси със JavaScript и също така да се използва и SVG и AJAX ....... Ако някои може да помогне или има нещо готово да пище на email: The_BoX@abv.bg :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

The_BoX каза:
Някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен......... става въпрос за едно интернет саитче което ми трябва за училище .... :)) Изискванията са следните ..... да се забурка в едно PHP,MySQL,CSS,JavaScript,SVG,AJAX.

С други думи страничката да е PHP , Информацията в нея да се зарежда от MySQL(база-дани) Текста в саита да се форматира от външен CSS ,Да се направи масив със снимки от сорта на NEXT,Back ...... НО при въвеждане на нова снимка към масива да нетрябва да се пренаписва скрипта. Да има примерно менюта или там нещоси със JavaScript и също така да се използва и SVG и AJAX ....... Ако някои може да помогне или има нещо готово да пище на email: The_BoX@abv.bg :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

ами не смятам че темата е точно за тои раздел но...
а на каква тема ще е сайта.
ти добре каза с какви езици да бъде (макар да не схванах за какво служи това SVG)
конкретезирай се малко за съдържанието на сайта

Няма определена тема .... аз имах идея за нещо от сорта на пеизажи,но до никаде нестигнах,а принципно 13-ти принтзино трябва да е предадено ...

Извинявам се незнаех в кои раздел да го побликувам...... :oops: ,а за SVG(Scalable Vector Graphics) и аз незнам какво точно прави но го има в заданието.

Едва ли някой ще се наеме, това си е цяла сисема, ако искаш почвай уроците в сайта http://web-tourist.net/login/login/statii.php и което не ти е ясно питай.

малеее
къде учиш тва е доста гадно

AJAX не съм сигурен точно какво е но май е нещо като няколко JS взаимодействащи един с друг

SVG тва за първи път го чувам ама от тва Scalable Vector Graphics мая е 3D изображения не знам

в този сайт има хора разбиращти от PHP,MySQL,CSS и JavaScript но никой от тях май нямат много време
аз поназнайвам нещо от PHP,MySQL, CSS ама от другите нищо

казвай ще помагаме

Аз до момента ктиво ляво направих слаидара за снимките имам едни криещи мениюта със Java , но кофтито е че ми е в Html , как да го конвертирам в Php и как подяволите да зареждам текста от SQL .... Това ми е тъмна джунгла направо

The_BoX каза:
Аз до момента ктиво ляво направих слаидара за снимките имам едни криещи мениюта със Java , но кофтито е че ми е в Html , как да го конвертирам в Php и как подяволите да зареждам текста от SQL .... Това ми е тъмна джунгла направо
зимаш една книга за php и mysql и почваш да се учиш
тука има уроци за php
http://web-tourist.net/login/login/newsearch.php?wtsearch=a&newsearch=our
виж тея най-долу

квото не ти е ясно питай тука

едит
като начало ти трябват начални познания по php после започваш да разглеждаш някой код и да си обесняваш кое как деиства и като видиш някой функция дето не ти е ясна питаш във форума или гледаш някой учебник или в интернет

това може би не е най-добрия начин ама аз така започнах с php

По принцип съм против CMS-ките но в този случеи ще ти пропоръчам да си инсталираш една CMS-ка и да изградиш сайта
Просто няма начин да научих 10 езика за месец освен ако не си супер гений

mizarck каза:
По принцип съм против CMS-ките но в този случеи ще ти пропоръчам да си инсталираш една CMS-ка и да изградиш сайта
Просто няма начин да научих 10 езика за месец освен ако не си супер гений

еда забележка, CMS (Content management system ) не е непременно готова система, дори WT е CMS в момента. CMS е "Системи за управление на съдържанието".

Другото което е, не му трябва да научи на 100% езиците, а просто да ги разбере малко и с помощ от нас да се справи със задачата.

Back
Горе