Списък

skate

Registered
Моля някой от админите да даде списък с ранговете и броя на мненията който трябва да имаш за даден ранг.

Нов - 0
Потребител - 10
Редовен - 50
Активен - 100
Напреднал - 200
Компетентен - 300
VIP - 400
Член - 1000

Но не разбирам за какво са ти? :?

Според мен титлата "член" не трябва да е за толкова много мнения :)
или трябва "VIP" ранга да се качи на 600 мнения :)

Чак на 600 не, но на 500 е добре...сега админа виждам че е зает с това което му предложих, в порофила ти да се показва колко урока си написал :)

fena каза:
Чак на 600 не, но на 500 е добре...сега админа виждам че е зает с това което му предложих, в порофила ти да се показва колко урока си написал :)

Май ще стане.
ТОва ще е първия ми мод за phpBB. :roll:

fena каза:
600 си е по добре :)

admin каза:
fena каза:

Май ще стане.
Може да пише това „ Написани уроци: 50”

staf каза:
admin каза:
fena каза:

Май ще стане.
Може да пише това „ Написани уроци: 50”

Готов си.

skate каза:
Двече съм Активен!Какво по специални мога да правя сега?

нищо освен да се кефиш :lol:

немога да разбера каква е тая борба за тия рангове ???? :shock: :shock:

мислч,че това не е най-важното нещо в един форум...... :)

skate каза:
Двече съм Активен!Какво по специални мога да правя сега?

Мисля, че можеше да четеш някой статии в ВИП сектора.

Хммм... Това не го знаех! И сега като погледнах видях че мога да чета статии в този сектор!

ХА :) Какво значение наистина има с какъв ранг си? Ако ти е толкова зор за по-различен от другите рангове питай админ-а за специален ранг, който да ти сложи, но няма да имаш права за нищо и си готов ;)

Горе