Споделяне на фаилове на win 7

diva4et0o0

Registered
Когато споделя фаилове от компа ми и изкам да ги видя на лаптопа тои е на (без жична връзка) намира ми компа но ми изка име и парола незнам от каде да видя името и паролата някой може ли да ми обясни как става или как става да махна изобщо да неми изка?

diva4et0o0 каза:
Когато споделя фаилове от компа ми и изкам да ги видя на лаптопа тои е на (без жична връзка) намира ми компа но ми изка име и парола незнам от каде да видя името и паролата някой може ли да ми обясни как става или как става да махна изобщо да неми изка?
За да не ти иска никога име и парола трябва и двата компютъра ( windows-a ) да имат еднакво потребителско име и парола.
В твоят случай ако нямаш парола на компютъра напиши само потребителското име и остави празно полето за парола. Потребителското име е на този компютър на когото искаш да видиш файловете.

Пробвай да сложиш тогава парола и като ти я иска я напиши. А каква е другата ОС към която искаш да се свържеш ?
Аз успявам от:
Убунту - Убунту
Виста - 7
7 - виста
7 - Убунту
без абсолютно никакъв проблем.

регистрираи се в www.logmein.com да ти е мирна главата
няма значение пароли мароли ОС и тем подобни
има си file transfer и даже remote computer (мисля че така се пише) (да контролираш другия компютър)

ramsess каза:
регистрираи се в www.logmein.com да ти е мирна главата
няма значение пароли мароли ОС и тем подобни
има си file transfer и даже remote computer (мисля че така се пише) (да контролираш другия компютър)
Значи казваш че е по-лесно от написването на \\Computer-name и така да видиш шернатите папки ... + това така поне е на локален.
Просто трябва да си поиграе малко и ще му схване цаката.
За remote control и teamviewer и VNC вършат перфектна работа.

Хора ако беше малко това което изкам да сложа на лаптопа щах да го кача на флашката която е 8гб и несе сабира и ми казвате да го кача в нета после да го друпна това ще ми отнеме цяла седмица затова изках да шарна но нестава.

Та от виста в win7 се опитвам да вляза какви ли не имена не пробвах нестава

А когато влезеш в коя и да е папка и напишеш \\Името-на-другия-компютър не става ли да го намери ?
Аз така се мъчих около 3-4 дни накрая в последните си опити в които вече бях изгубил надежда го направих и хоп оказа се че всичко си го има.
Напиши в гугъл Windows vista sharing to windows 7 или нещо подобно и ще ти излезе резултат, въпреки че е по-вероятно да е с XP защото четох че там имало повече проблеми.

Back
Горе