Справедливо ли е?

RhythmiX

Registered
Справедливо ли е е,ако си сваля някакъв готов темплейт и да сменя основните неща понего,които аз преценя и накравя да махна от долу copyrights-а? :roll:

Ако си още начинаещ.справедливо е да
Ти знаеш ли колко хора правят това,вкл. и аз
докато не се науча да си правя мои темплеити,естествено,че ще си свалям :wink:

НЕ е справедливо
натеб хубаво ли ще е да си направиш темплеит и когато от долу пише "създадено от RhythmiX" аз си го променя и напиша създадено от mute намен небими харесало, положил съм труд да направя темплеит, преди няколко дена се пробвах трябвашеми 1 час да направя един срамнително смотан темплеит. а ако трябва да направя нещо хубаво ще ми трябва поне 1 ден и накрая някои ще ми го пресвои за негово творение ...
Трябва да се уважава труда на другите ;) щом неможем сами да си направим ще ползваме темплеити и ще зачитаме труда на другите :)

p.s. темата не е за тук

аз не съм казала че е справедливо отдолу да си напишеш копираит и твоито име,да това е грозно дори
но има десетки саитове предлагащи готови темплеити,все пак защо са ги публикували!?!-

mute каза:
Трябва да се уважава труда на другите ;) щом неможем сами да си направим ще ползваме темплеити и ще зачитаме труда на другите :)
ето това е :wink:

svet каза:
но има десетки саитове предлагащи готови темплеити,все пак защо са ги публикували!?!-
Публикувани са да се теглят но изрично е споменато да не се маха от кои е създаден темплеите,
аз също съм ползвал темплеит и съм махал надписа но сега вече съм правил темплеити и не ми е приятно да ми махат авторството.
работата е там че докато не направиш темплеит неможе да разбереш какъв труд е за създателя

Аз пък си правя мой,трудно е.....Но пък найстина ще ми е гадно,но все пак...Не го махайте!!Уважавайте чуждият труд!!!!

Ако се ползва някой темлейт за форум, променяш абсолютно всичко от скина за форума (всички цветове и други неща) но ползваш структурата му.Как ще се процедира? Оставяне на инициалите на автора и добавяш след него твоите или оставяш само своите инициали.Това ме мъчи в момента не мога да реша помогнете :(

примерно може да напишеш
design by Lqlq REdesigb by Staf или edit някаде бях посал така аз

И аз мисля, че е неспръведливо и по-одачно да се пище, че е едитнато от едиси кой.

Back
Горе