Сравнение на хостинг планове

rombeca

Registered
Реших да надраскам един сайт, в който да попълвам различните услуги и цени на българските хостинги. Тук поне има много въпроси от типа: "Кой хостинг да избера?". Надявам се да е полезен в такива случаи.

http://www.hosts-bg.com

Някои линкове са реферални да знаете.

djman каза:
Оправи "Сортирай по цена на месец" и "на година" - не работи правилно..

Знам.. ще го мисля. Доколкото четох, има световно известен бъг в сортирането на (float) данни в MySql. А и в javascript-а явно.. :).

Само не ми харесва, че си направил следното
Код:
?referer=rombeca
към ICN...не е правилно просто.

Аз примерно като видя такова нещо и нарочно ще напиша сайта наново за да не се радваш ти на мой гръб. По-добре напиши в сайта, че ако са решили хората след посещението в твоя сайт да си закупят нещо в случая от ICN да влезнат през реферала...

fena каза:
Само не ми харесва, че си направил следното
Код:
?referer=rombeca
към ICN...не е правилно просто.

Аз примерно като видя такова нещо и нарочно ще напиша сайта наново за да не се радваш ти на мой гръб. По-добре напиши в сайта, че ако са решили хората след посещението в твоя сайт да си закупят нещо в случая от ICN да влезнат през реферала...

Абсолютно съм съгласен - така е правилно да се направи.

Иначе може още да се пипне сайта - за малко компании има информация

Извинявам се за простата критика,но България никога не се пише с малка буква,знам го от опит в 1 клас госпожата ми прасна един шамар по врата и го запомних :D :?:

rombeca каза:
Някои линкове са реферални да знаете.

fena , ти слагаш ли реклама по сайтовете си? А написал ли си, че е такава? И гризе ли те съвестта , че ще се налапаш на нечий гръб?
От тоя линк ще спечеля евентуално ако си купи някой план. А ако някой иска да си купи, какво му пука къде ще е кликнал? Много ще се зарадвам на твой "гръб" да... Ти като си го видял не кликай. Никой не съм искал да заблуждавам.

И последно:

admin каза:
Вече форума се казва "безплатна реклама".
С две думи тук вече не става въпрос за презентация, а по скоро за реклама.

Забранено е писането на необосновани мнения.
Само предложения към webmaster-a (ако имате такива) .

Всяка критика от сорта ...
"това е грозно"
"това е тъпо"
"сайта е готова система"
ще бъдат трити, а потребителя блокиран.

eros прав си, темлейта прави <h2> с малки букви ще го оправя.

Back
Горе