N naiki999 Registered 29 Декември 2006 #1 Някои може ли да види дали може да се играе stanibogat.com защото при мен не става хватката и сега мамками ме е подхванала да ми пили. п.п. Ние всички блекари сме зли докато не ни подхванат мама и тате :lol:
Някои може ли да види дали може да се играе stanibogat.com защото при мен не става хватката и сега мамками ме е подхванала да ми пили. п.п. Ние всички блекари сме зли докато не ни подхванат мама и тате :lol:
N naiki999 Registered 29 Декември 2006 #3 моля някои да види дали може да се играе в саита на стани космат www.stanibogat.com поради факта че не мога да играя от моя компютър
моля някои да види дали може да се играе в саита на стани космат www.stanibogat.com поради факта че не мога да играя от моя компютър
M mute Registered 29 Декември 2006 #4 и аз немога с ФФ веднъж ми тругна играта с ИЕ но само вежнъж незнам от браузера ли е проблема ама незарежда дава черен екран
и аз немога с ФФ веднъж ми тругна играта с ИЕ но само вежнъж незнам от браузера ли е проблема ама незарежда дава черен екран
S staf Registered 29 Декември 2006 #5 Малко трудно се играе в сайта им.Трябва доста да се чака и по някой път браузера блокира.
P paneznam Registered 29 Декември 2006 #6 Тва е щото хоста им е слаб или има 1000 онлине нали ме разбираш