Старт меню, desktop и долната лента

BattleGrounds

Registered
Значи като играя игри и след не определен брой alt+ tab ми бъгясва и спират да бачкат и трябва да рескам компа ... и много ме изнервя защото аз като играя нещо и немога да не видя кой ми е писал или да сменя песента..

еми това не се прави през 1 минута, а един два пъти максимум, нормално е да става така, или ще чатиш или ще играеш :D, какво трябваше да значи това Старт меню, desktop и долната лента

1257.jpg

Всичко в червено забива :D .Значи преди да си преисталриам windows-a не е ставало така, сега съм със същия... и както казах това става при не определен брой alt+tab и 1 път да го направя може да се случи и да засиче

преди инсталацията не правеше така преди няколко месеца ми правеше пак така но скоро не беше ставало сега го присталирах и пак..

след като ти забият така нещата натисни ctrl+shift+esc, след това намери explorer.exe, спри процеса. след като го спреш би трябвало всичко да ти изчезне(всмисъл лентата долу ии може би фона и иконите). След това както си във таск мениджъра намираш File>New Task(Run...) и ще ти излезе прозорче където има поле за писане. В полето за писане пишеш: explorer.exe и би трябвало всичко да си е наред :)

( не съм сигурен че това ще проработи, това което писах по горе е просто някакъв вариант без да си рестартираш комп-а да се оправи всичко. Но незнам дали ще се получи)

Darkness_demoN каза:
след като ти забият така нещата натисни ctrl+shift+esc, след това намери explorer.exe, спри процеса. след като го спреш би трябвало всичко да ти изчезне(всмисъл лентата долу ии може би фона и иконите). След това както си във таск мениджъра намираш File>New Task(Run...) и ще ти излезе прозорче където има поле за писане. В полето за писане пишеш: explorer.exe и би трябвало всичко да си е наред :)

( не съм сигурен че това ще проработи, това което писах по горе е просто някакъв вариант без да си рестартираш комп-а да се оправи всичко. Но незнам дали ще се получи)
.
Това става в ctrl + alt + del обаче неще да се появи като спече

Back
Горе