Статистика за промените

vankich

Registered
Имам една система, в която юзърите трупат точки и искам когато някой от админите промени точките на определен юзър това да се запивса в база данни и да го извеждам в таблиза със следните полета:
Кой е направил промяната | чий точки са променени | точките преди промяната | точките след промяната | колко са добавени/извадени (това логично се изчислява от предишните 2 полета) | на кой ден от месеца е направена промяната

+1

Не. Направих си една системка която брои колко пъти потребителят е гласувал за сайта и после давам наградки :)

Добре докарах я системата до някъде сам, но ми трябва да записвам датата във формат ден,месец,година в базата данни, как да стане това? Също така изчислявам точките по следният начин
$edited = $_POST['points'] - $row[points];
как да го направя когато е положителна стойността да изкарва + пред цифрата, защото сега не изкарва нищо, а когато е отрицателна логично си изкарва -

vankich каза:
...Също така изчислявам точките по следният начин
$edited = $_POST['points'] - $row[points];
как да го направя когато е положителна стойността да изкарва + пред цифрата, защото сега не изкарва нищо, а когато е отрицателна логично си изкарва -
Дефакто това ми е по-важно, но давам точката на jamby77, обаче ще чакам отговор за +a и -a (точките), a ако нямам отговор ще трябва да оспамя форума с още една тема, че да дам точка. :lol:

Back
Горе