Статистика :)

Player_pz

Registered
Някои може ли да отдели време и да ми направи една статистика . Пример за такова нещо : имам няколко файла statistika.php , proizvolno.php, proizvolno.php,proizvolno.php , и напримерно имам админ панел и там редактирам или добавям нови неща в някои от файловете proizvolno.php и в statistika.php без аз да го променям то само да се поправи :
пример за statistika.php(таблица) :
торенти x
видео файлове x
аудио файлове x
и т.н.
пример за proizvolno.php(не в таблица):
щом добавя нещо ново ,напримерно някакъв видео файл или нещо написано на определено място ,веднага в statistika.php да покаже в таблицата : "видео файлове" 1 или "банери" 1 и т.н. ...
И така и с другите аудио , игри и други щуротии .....
Благодаря предварително , дано не ви отнеме много работа :)Ако
има въпроси относно това питайте , добре ще е да се направи такова
нещо ....
 

cracking

Registered
Ако обичаш обясни по добре.Нищо неможах да разбера.Какво по точно искаш да се направи?
какво ще показва статистиката какво ще прави този файл proizvolno.php ?
Ако можеш покажи като пример вече създадена подобна. :wink:
 

Player_pz

Registered
Имам предвид в дата.бг в ляво има една статистика ,
Потребители 295105
Файлове 3992621
Страници 232060
Картинки 1818624
Торенти 7657
Пиъри 26340
Сийдъри 19607
Лийчъри 6733
Големина 10798.51GB
Site Browse 2758

Едва ли се обновява на ръка . Значи като се обнови нещо във файла
proizvolno.php самостоятелно да се обновява в статистиката ...сещаш ли се :)
 

cracking

Registered
Според мен има доста голямо значение какво исакш да ти показва тази статистика.Как ти е сайта и такива неща.Дали с MySQL е или с файлове и такива неща.Дай повече инфо.
 

staf

Registered
това ли е скрипта който качваш да отчита какви файлови са минали през него и се да води статистика
 

Player_pz

Registered
staf каза:
това ли е скрипта който качваш да отчита какви файлови са минали през него и се да води статистика
да , да и да ! :)
Демек след като добавя нещо и да го отчита и да се води статистика:)
 

Admin

Registered
Това което си дал за пример е доста сложно за изпълнение.
По добре Staf да ти обясни как да си инсталираш един торент.
 

Player_pz

Registered
admin каза:
Това което си дал за пример е доста сложно за изпълнение.
По добре Staf да ти обясни как да си инсталираш един торент.
да видим :)
 

cracking

Registered
staf каза:
ами от дата как са го правили
Data.BG e един от най големите доставчици на интернет в София(до колкото знам) така , че те си имат сигурно цял екоп програмисти и подобни.Не са любители като нас :wink:
 

staf

Registered
cracking каза:
staf каза:
ами от дата как са го правили
Data.BG e един от най големите доставчици на интернет в София(до колкото знам) така , че те си имат сигурно цял екоп програмисти и подобни.Не са любители като нас :wink:
Със сигурност е така
 

staf

Registered
admin каза:
Това което си дал за пример е доста сложно за изпълнение.
По добре Staf да ти обясни как да си инсталираш един торент.
ами торрент сайтовете не водят статистика какви видове файлове са качени
 

Горе