S SuCcEsS Registered 16 Май 2009 #1 Трябва ми стилен средновековен текст "DragonWorld" без кавичките ест. който да подхожда на този фон! с фонт Old English или подобен!
Трябва ми стилен средновековен текст "DragonWorld" без кавичките ест. който да подхожда на този фон! с фонт Old English или подобен!
S SuCcEsS Registered 16 Май 2009 #10 Ако можете да вкарате и малко зеленина по буквите като обрасли с трева ще е супер!
D Dizi_0000 Registered 16 Май 2009 #14 Абе ти за мезе ни зе ... тва тва тва направо да ти го изработиме не искаш ли ?
S SuCcEsS Registered 17 Май 2009 #15 Както виждаш мога и сам да си го направя, но реших да видя как се разбирате с PS и ви възложих задачата на вас ще си направя шибания текст! Благодаря на останалите и ще дам +1 на afsh понеже неговото ми хареса най-много!
Както виждаш мога и сам да си го направя, но реших да видя как се разбирате с PS и ви възложих задачата на вас ще си направя шибания текст! Благодаря на останалите и ще дам +1 на afsh понеже неговото ми хареса най-много!
M mania Registered 17 Май 2009 #16 Ако на afsh ти харесва най-много, означава че нищо няма да направиш