Странен проблем.

staf

Registered
Изведнъж C започна да се пълни и почти стигна до 0 мб.Едвам зареждам най обикновени програми ако не тръгнат забива.Да не ми се е лепнал някой вирус .Как мога да оправя проблема без преинстал.
 
Според мен ще е най-добре да си преинсталираш win-а че така вируса може да е заражил някой важни файлове и антивирусната да ти ги изтрие
но ако си решил без преинстал ти препоръчвам Avast
 
Защо не пробваш сканиране под Safe Mod където почти не се стартира програма, шансът определено е по-голям да го хванеш.
Не казвам че е 100%-тен но има няк'ва надежда :roll:
 
Боот-ваш и малко преди да излезне логото (сам си прецени колко време ти трябва) натискаш Ф8, или дирекно като ти се включи компа помпаи Ф8 до като не ти излезне един текст с които избираш в каквъв режим да ти се включи компа и ти и
 
ами веднъж като ти пробие компа квато и програма да слагаш работата си продължава безвъзратно към формат. avas е номер 1
 
Както каза @LiRiX натискаш F8 като рестартираш. Натискай докато не ти излязат надписи с опций за избиране.
Това което ти трябва на тебе е нещо от рода на =>
w2k_safemode.gif

Ще се наложи да почакаш малко, отдоло почват 1 надписи да се изписват, спокойно може да си направиш кафе докато се цъкне ( :D ) и още нещо.
Да не се стреснеш като си видиш бозата без драйвъри, уолпейпъри и прочие, там почти нищо не работи.Успех
 
staf каза:
С kaspersky съм не откри нищо.Май ще се наложи преинсталация.

я виж някъде по темп папките да нямаш едни големи файлове.... обикновенно ги прави Касперския

пп
абе хора я се осъзнайте, кви формати, като още не знае причината за проблема?!

Став, разгледай си първо всички процеси които ти работят на машината. Непознатите ги потърси в гугъл. Ако за нито един от тях не излезе, че е вирус, значи 99% нямаш вируси.

намери къде ти отива свободното място. Виш файлове ли некви се създават някъде и не се трият и тн... ако са файлове потърси инфо за тях е гоогле.
Може и файловата система да ти се е омазала, но предпоалгам, че с ntfs пък при нея не съм виждал този проблем...
Въобще отдели няколко часа и потърси къде е проблема. И мисли! ;)
 
Май се оправи, направих това което ми каза Pr0oF освободи се място но пак започна да се запълва.Slavei това за kaspersky го знам утре ще пробвам това което ти предлагаш да направя, сега нямам време имам да свърша малко работа а времето лети.
 
Ако гледаш Online TV (примерно от сайта neterra.tv) в Local Settings\Temp се събира(т) доста големи файлове от сорта на IH37DB.tmp ...и аз преди 2 дена се чудех защо така няма място в C:/ :shock: сетих се да проверя в Temp папката и какво да видя - 2 GB :lol:
 

Горе