Странен GET

mitko876

Registered
Ето вижте това аз нищо не мога да разбера.
Моля помогнете с кода
help.jpg

Cek0Ff каза:
Извинявайте че тука задавам въпроса ама реших да не пускам нова тема... и така : Последно регистриран: "
Код:
<a href=phpbb/profile.php?mode=viewprofile&u='.$last_user_result['username'].'>.$last_user_result['username']."
как да стане та да не се бъркат кавичките ?

По-добре си пусни нова тема...нищо общо невиждам между двата въпроса...а я си представи, че всички си пишеме каквото искаме в която и да е тема...примерно някой пита за phpbb, на мене не ми се пише нова тема и в същата тема искам някой да ми даде скрипт за система за новини...не става така....точно за това са измислени различни категории, форуми и теми, за да има някакъв ред ;)

По въпроса за темата нямам отговор, защото за сега не съм ползвал услугите им :)

Значи, единственото което ще ти кажа е че трябва да сложиш една GET заявка към УРЛ-то, и след да направиш проверка със ония код дето са ти дали! От там се оправяй. :wink:

офф тва си го пише въпроса е че тия проверки не мога да ги схвана кво пречи щом е толкова лесно да драснеш един ред с кода

е ху де баси простотията е това ...толкова ли неможете да помислите малко...хем са обяснили като за идиоти
ето ти 1 пример набързо ..
Код:
<?
$lq = file('http://www.wisdom.bg/smscheckcode.php?prefix=test&code='.$_POST['poletozakoda'].'&mark_as_read=1&user_ip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR']);
$mlqs = array();
$mlqs = unserialize($lq[0]);
if($mlqs['result']){
твоя код
}
else {
echo $mlqs['error'];exit;
}
?>

правиш си една форма там името на полето да го оправиш , също и prefix-а да си оправиш ...

Back
Горе