Странна грешка във форума

adrian

Registered
Значи преместих си форума от локалния сървър във 100webspace, но като еьпортнах базата данни и ми излиза това
Код:
phpBB : Critical Error 

Could not locate valid language pack
Погледнах и всичките файлове са качени на сървъра, не е да не се е качил някой файл.

galii каза:
Редактира ли config.php (в главната директория на форума се намира)?
Да редактирах го :)

human каза:
Language файла променял ли си?
Не, нищо не съм променял. какво трябва да направя?

я пробвай с този урок да видиш http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1049 , а вече ако нестане пак .......... погледни каква колация си задал преди това на базата данни! А и пак провери дали си сложил всички файлове!

Galli каза:
Сменил ли си домейна?
В таблица phpbb_config -> server_name
Като го направя това и не ми зарежда изобщо страницата. Дава The page cannot be displaed

adrian каза:
Galli каза:
Сменил ли си домейна?
В таблица phpbb_config -> server_name
Като го направя това и не ми зарежда изобщо страницата. Дава The page cannot be displaed
а пробва ли да сложиш друг бг език ... пробвай и ми кажи резултата :?:

Сега след като се опитам да се логна с който и да е ник не ми излиза The page cannot be displayed

Слагаш ли му всички файлове и папки, както беше старият? Ако не греша е имало някакъв темплейт 'house4_1' и сега го няма.

Сега ще изтиря и сложа всичко на ново и ще пиша какво се е получило..
Edit: Остана проблема, когато се логна не отваря нищо. The page cannot be displayed

Проблема е решен. Липсвали са някой файлове от папка templates и таблици от БД.

Благодаря на всички за помоща и 1+ за Galli , защото най-първия ми проблем беше точно за server_name :)

ти за толкова много време дет три и слага можеше спокойно да си оставиш базата и да си качиш друг нанови :)

Можеше ама не се сетих :)....Вече като местя форума ще инсталирам направо нов и ще местя само базата данни и подменям променените от мен файлове...че иначе само грешки дава :)

Back
Горе