Странна загуба на посетители на определен период от време

petkirov

Registered
Здравейте. Забелязвам на определен период посещенията ми спадат драстично за 2-3 дена и после до известна степен се възстановяват, което може да видите от tyxo брояча. Вече не мога да разбера от какво може да е....сайта е 4mobile-bg.onfo Някакви идеи?
Благодаря.

Не мисля, че има спад, а просто tyxo брояча не отчита правилно. Това ти го казвам защото наскоро и аз забелязах подобно нещо и реших да си сложа собствен брояч на сайта. Оказва се, че разликата от моя и от tyxo брояча е с около 30% по висок от тоя на tyxo. Другото, което е че тоя tyxo брояч през последната година има постоянно някакви грешки в системата, все нещо не работи или не отчита. Ползвам и руски брочи и там всичко си е както трябва. Не знам на какво се дължи но посещенията си ги има. Дните на спад са нормални. Зависи какъв ден е, празник ли е, делник ли е, хората дали са решили през тези празнички дни да са на разходка или в къщи. Увеличаване на трафика има в лошите дъждовни дни, когато хората се затварят в къщи и не ходят за риба :D

И аз се съмнявах за tyxo-то но чак пък толкова. Как може да имам 600 посещения и в езин момент да са по 60-70 за 2 - 3 дена :shock: ...Между другото admin и на теб ти благодаря за линка :)

Аз не гледам тиксо броячи.
На някой сайтове има по голяма посещаемост от преди но са едва 10 процента.
По-скоро спад на търсенията в интернет.
Това е по мои впечатления от десетки сайтове в нета които следя.
Директните влизания се запазват почти. тоест редовните потребители пак си влизат в любимите си сайтове но спада в търсенията показва, че все повече хора нямат време или не искат да седят в интернет.

То наистина там стана голяма боза.
Другото което е, че кой търси нещо като няма пари.
Много тежко кризата ни удари и фирмите с които работа буквално са на ръба или са извадили дълбоките резерви и просто държат положението.

Криза е. Търсене с цел купуване няма.
С цел продаване също не се рекламир и т.н.

Back
Горе