Странна черта върху монитора ми

big_tuck

Registered
От няколко дена се появява тази черта върху монитора ми Цък. Малко е размазано щото го снимах с телефона, че няма как да ви го покажа иначе стои като одрано.

Странното е че като изключа монитора вечерта и на другия ден я няма като го пусна, обаче като поработи няколко часа и пак цъфва. :shock:

Монитора не съм го удрял, одирал и няма видими драскотини или нещо такова по него. Монитора е Samsung SyncMaster 710N.

Някой има ли някакво логично обяснение и дали може да се оправи?
 
Само като монитора е включен или заедно с компа ?
Ако е заедно с компа има вероятност да е и от видео картата.На саседите бяха сдобарали някаква щайга и след няколко дена видеото си тръгна , като половината екран не се виждаше , смених видео картата и всичко беше като ново.

ПРобвай да работи компа половин 1 час без монитор , а той да е изгасен от сякъде.Пусни го и виж дали е там драскотината... :)
 
Сега го закачих за лаптопа там си е драскотината, от монитора е ама се вижда само като е пуснат и на по светли цветове.
 
На мен на Компа плазмата ми е така долу в ляво са ми изгорели няколко пксела и има такива петна... няма как да се оправи или поне намен ми казах така в сервиза като ги питах
 
Няма гаранция даже и Франция изтекла е :) Най- вероятно както каза @0u7 може пикселите да са му се прецакали. За свеки случай ще го занеса да го погледнат ако може да го спасят ако не - нов.

Мерси на всички за помоща! :)
 

Горе