Странни Мейли!

skate каза:
А има ли няква защита?От къде идват?

Щом пише, че е спам значи има защита.
POP поща ли е?
Може ли да се вдигне нивото на защита?
Провери.

Като видиш такъв мейл, го триеш веднагически!Изобщо не се чуди че това може да е нещо друго освен спам...аз също получавам някакви ей такива рекламни мейли и изобщо не ги чета ами направи ги делвам, щото иначе знам кво следва след това!

На мене в пощата ми се появяват мейли от типа на: майлер демон-и ги трия,не ги чета!!Че знаеш ли: в някой мейли има и вирус и е направен,така че,когато отвориш писмото вируса-действа!

asi_a каза:
На мене в пощата ми се появяват мейли от типа на: майлер демон-и ги трия,не ги чета!!Че знаеш ли: в някой мейли има и вирус и е направен,така че,когато отвориш писмото вируса-действа!
:lol: :lol: :lol:

А като са от непознати адреси, или изобщо не бг домейни не ги барвам, направо в кошчето :)

Може да ме вземете за неномален но аз чета сяко едно спамесрко писмо :lol:
На ден получавам по 3-4 спамве за казина. Не знам що се на мене ми идват май съм се регнал у някой карак сайт и се ми пращат такивз глупости. Иначе мен от вируси не ме е страх ( да чукна на дърво :P )
Винги когато съм имал съм си го махал сам по един или друг начин( въпрос на тактика)

... абре и на мене от 1 седмица някъде ми пристигат по 2,3 на ден... пощата ми е в mail.bg 8)
първите 1,2 писма ги отворих ама после блокирах адреса от който се пращат и повече не съм получавал :)
най-добре е да не се отварят щото има секви вируси и простотий :)

Access каза:
... абре и на мене от 1 седмица някъде ми пристигат по 2,3 на ден... пощата ми е в mail.bg 8)
първите 1,2 писма ги отворих ама после блокирах адреса от който се пращат и повече не съм получавал :)
най-добре е да не се отварят щото има секви вируси и простотий :)
Не ме е страх 8)
Хубав анитивирус + хубав spy протектор * LiRiX = Здрава защита 99% ;))

За това отивайте в Gmail където спама си ми го отделя в отделна папка и рядко го чета :wink:

Аз имам към 100 такива писма незнам откъде идват но един път прочетох едно и се наложи да си преинсталирвам компютъра !!! :lol: :lol: :lol: И сега не ги барвам даже и не ги трия :twisted:

LiRiX каза:
Може да ме вземете за неномален но аз чета сяко едно спамесрко писмо :lol:
На ден получавам по 3-4 спамве за казина. Не знам що се на мене ми идват май съм се регнал у някой карак сайт и се ми пращат такивз глупости. Иначе мен от вируси не ме е страх ( да чукна на дърво :P )
Винги когато съм имал съм си го махал сам по един или друг начин( въпрос на тактика)

ХАХА и аз много е яко :D например всяко второ писмо пише че съм спечелил от лотарията ебаси кефа! АЗ СЪМ МИЛИОНЕР! :)

METALLICA каза:
ХАХА и аз много е яко :D например всяко второ писмо пише че съм спечелил от лотарията ебаси кефа! АЗ СЪМ МИЛИОНЕР! :)
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Ми да милярдер си :D :P :D :P :D :P :lol: :lol: :lol:

Back
Горе