Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
skate каза:На тях пише като подател някво име!И пише СПАМ?Кой ги праща?
skate каза:А има ли няква защита?От къде идват?
:lol: :lol: :lol:asi_a каза:На мене в пощата ми се появяват мейли от типа на: майлер демон-и ги трия,не ги чета!!Че знаеш ли: в някой мейли има и вирус и е направен,така че,когато отвориш писмото вируса-действа!
Не ме е страх 8)Access каза:... абре и на мене от 1 седмица някъде ми пристигат по 2,3 на ден... пощата ми е в mail.bg 8)
първите 1,2 писма ги отворих ама после блокирах адреса от който се пращат и повече не съм получавал![]()
най-добре е да не се отварят щото има секви вируси и простотий![]()
LiRiX каза:Може да ме вземете за неномален но аз чета сяко едно спамесрко писмо :lol:
На ден получавам по 3-4 спамве за казина. Не знам що се на мене ми идват май съм се регнал у някой карак сайт и се ми пращат такивз глупости. Иначе мен от вируси не ме е страх ( да чукна на дърво)
Винги когато съм имал съм си го махал сам по един или друг начин( въпрос на тактика)
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАMETALLICA каза:ХАХА и аз много е яконапример всяко второ писмо пише че съм спечелил от лотарията ебаси кефа! АЗ СЪМ МИЛИОНЕР!
![]()