Странно посещение на форума ми..

cocobrais

Registered
Здравейте...Имам си форум..И от самото създаване имам едно IP което си влиза преглежда всички теми - по няколко пъти на ден.. и си излиза..Интересно ми е дали и при вас се случва подобно нещо...

cocobrais каза:
Здравейте...Имам си форум..И от самото създаване имам едно IP което си влиза преглежда всички теми - по няколко пъти на ден.. и си излиза..Интересно ми е дали и при вас се случва подобно нещо...
Братче извън земните те нападат.. :?:
.. ;)
Базик.. На мен лично не ми се е случвало..
Пък ако те дразни банни това ИП и готово .. :)

Ами честно да ви кажа, мисля си че е някой робот на Google..Може и да се лъжа ...Защото ако е потребител не виждам какво ще гледа по 10 пъти на ден едни и същи теми...Знам ли

ако искаш дай ип-то и ще ти кажеме, дали е потребител или е бот на търсачка :-) или квото и да е

cocobrais каза:
Ами честно да ви кажа, мисля си че е някой робот на Google..Може и да се лъжа ...Защото ако е потребител не виждам какво ще гледа по 10 пъти на ден едни и същи теми...Знам ли
Еми като не ти създава проблеми го остави .. :)

Определено не ми създава проблеми....аз се почудих как може да гледа примерно 5 теми едновременно...В момента го няма, като се появи ще яи дам IP- то

Ако трябва да бъда точен май на всеки час си влиза, което ме убеждава че наистина е някое роботче на Google.......

cocobrais каза:
Ако трябва да бъда точен май на всеки час си влиза, което ме убецдава че наистина е някое роботче на Google.......
Остай го ... :)
Може да намери злато .. от къде да знае човек..всичко .. :)

cocobrais каза:
Може, може ...ама то е хубаво предполагам....
определено е хубаво
това значи че индексира добре форума ти и ще го изкарва по-напред в сраниците при търсене

Back
Горе