Създаване на Flash брояч

Harry_Potter_

Registered
Здравейте.Как мога да създам Flash брояч който да отброява дните,часовете,минутите и секундите до дадена дата като използвам картинки предварително създадени с Photoshop.Намерих един,два урока ама са на английски и са много сложно обяснени.Някой може ли да ми помогне?

За този говорех.Като за начало незнам как да махна броенето на милесекунди.Искам също така да сменя цифрите и да сложа други картинки на тяхно място.(Мале много притенциозен излезнах тук :lol: ).И последно:Искам да заменя days hour sec и т.н с мой картинки.Ама ненам как точно ще стане.Ако може ми обясни само как да махна милисекундите а а з другото сам ще се опитам да си го оправя.

Harry_Potter_ каза:
Здравейте.Как мога да създам Flash брояч който да отброява дните,часовете,минутите и секундите до дадена дата като използвам картинки предварително създадени с Photoshop.Намерих един,два урока ама са на английски и са много сложно обяснени.Някой може ли да ми помогне?
Линка, който ще ти дам не е урок, но ако искаш мога да ти пратя такъв пример. http://testovete.net

Back
Горе