Състезание по Overclocking и Modding за ентусиасти

ICT_Media

Registered
OMG! – OVERCLOCKING & MODDING GURUS CONTEST (http://omg.idg.bg/) започна и има за цел да събере на едно място хардуерните ентусиасти в България.

Хора с фантазия и технически способности, които превръщат компютрите си в произведения на изкуството – модъри, както и такива, които не се примиряват с даденостите – с нещата такива, каквито са и са въоръжени с ентусиазма да научават всеки ден нещо ново за света на хардуера – клокъри, могат със създадените от тях машини да се състезават в демонстрация на умения и изобретателност.

Предвидили сме много награди за участниците, за победителите и за публиката: дъна, процесори, видео карти, охлаждане, твърди дискове, безплатен Интернет и др.

Хардуерните ентусиасти могат да участват в това събитие, регистрирайки се до 08.06.2009 г. на http://omg.idg.bg/ с описание на овърклокнатите си машини и/или снимки на модифицираните от тях модули, устройства и компютри.

Жури от независими експерти ще допусне най-добрите до финалния кръг.

Финалът ще се проведе на 20 юни (събота) 2009 г. в Централния военен клуб в София от 9 ч., като участниците в конкурса по overclock ще демонстрират своите умения на живо, а публиката ще може да се наслади на ефектните и нестандартни модификации на компоненти, създадени от най-добрите модъри.

Всички финалисти ще участват със собствените си, посочени при регистрацията, машини.
 

Горе