Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
staf каза:Масмедиите преувеличават нещата, просто са избрали лошите неща да покажат.
Аз ще запомня годината с много забавни преживявания. Десетилетието с трудни години, но интересни. Още малко ни остава до новата година , нека тя да ни донесе здраве , щастие и късмет, това е най-важно.
От 1994 помня че дядо ми имаше милиони ама като свалиха комунизма ...rombeca каза:staf каза:Масмедиите преувеличават нещата, просто са избрали лошите неща да покажат.
Аз ще запомня годината с много забавни преживявания. Десетилетието с трудни години, но интересни. Още малко ни остава до новата година , нека тя да ни донесе здраве , щастие и късмет, това е най-важно.
@Staf, така са устроени хората, и медиите подклаждат нещата просто.
Мене ако питаш... какво помня от 1999.. първо ще ти кажа... кофти нещата. Много бяха. 1989? Пак същото... въпреки че, голямата промяна беше тогава. Още се виждам по телевизията, когато дават стари кадри от 11.11.89. И все пак това беше една мноооого лоша година. Не само за мен. 1979 , нищо не помня на първо време, ама ако се замисля , все ще се сетя за нещо гадно... просто ще ми дойде на ума първо.
Винаги помним стресовите ситуации, това ни е заложено. Да го наречем естествен подбор. Целта е да не повтаряме грешките си.
devent каза:На мен все хубави неща ми се случиха тази година. Започнах мечтаната работа, открих мечтаното момиче, промених се към по-добро следствие на разни неща и т.н. За държавата и разни подобни проблеми ми е все едно. Хич не мисля да запомням, която и да е година или каквото и да е било с негативните му моменти, съветвам ви и вие така да направите![]()
А ти колко си ... стар? Естествено, че след 10 години може и да не помня с точност всичко както го помня сега, но ще запомня 2019 отново с положителните емоции. За мен да помниш годината с черните статистики и негативните й моменти е загуба на ресурс. Иначе не съм съгласен, че отрицателните емоции остават по-трайно. Всичко си зависи от самият теб. За това обичам онази мисъл "ако искаш да бъдещ щастлив - бъди". Гледай на ситуациите от розовата им страна и ги помни с това. Аз се радвам, че ще запомня 2009 с тези неща, които по-горе споменах, а не с тези, които вие споменахте, пък нека съм младrombeca каза:devent каза:На мен все хубави неща ми се случиха тази година. Започнах мечтаната работа, открих мечтаното момиче, промених се към по-добро следствие на разни неща и т.н. За държавата и разни подобни проблеми ми е все едно. Хич не мисля да запомням, която и да е година или каквото и да е било с негативните му моменти, съветвам ви и вие така да направите![]()
Радвам се за теб , честно ...ама си млад
Понеже съм страшен катил, ако още пишеш в тоя , или друг форум след 10 години, ще те питам какво си запомнил.
Естествено е, че ако си имал супер преживяне , ще го помниш. Аз казвам статистически погледнато просто. Отрицателните емоции остават по-трайно в спомените.
Пожелавам на всички ви да нямате такива.
devent каза:А ти колко си ... стар?
ProBy каза:година на усъвършенстване, година на успехи, година с което изкачих едно стъпало в моето развитие като личност.Като цяло годината беше СТРАХОТНА :?: