ТВ програми он-лине

ZooM

Registered
Значи понеже имам сайт за кеч искам да направа така че когато се излачва някакво шоу потребиетлите да могат да го гледат.Но имам 2 проблема
1-ви
Незнам никакъв код за такъв плеар и
2-ро
Нямам на представа как да вкарам канала USA който да работи само тогава когато има кеч шоу!
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ! :cry:

Според такова нещо няма да намериш , защото няма ... Дори и да има , не всички в бг имат бърз нет ... щото за да ти върви едно нещо добре , трябва да имаш добра интернет връзка .. :wink:

Е все пак благодаря.И все пак ако има такова нещо и някой знае как става моля ви да кажа.Защото аз бях предвидил това за отговор и имам план б :twisted: :twisted: .А той е ще намеря някоя програма като Tvants която излъчва телевизия.Но ми трябва телевизията USA или поне така предполагам че се казва защото има ето този знак
WWE.Raw.12.11.06333333.jpg
който се намира долу вдесният ъгъл на картинатаи се пак ще проверя дали Tvants излъчва този канал и ако е така ще помоля някой прогромист а е преправи малко така че програмката да може да се включва само тогава когато ще има шоу и когато я пускаш да изписва това е запазената марка на сайта http://real-wwe-fan-site.hit.bg/index.HTM.Но всичко това ще стане ако Tvants илъчва този канал.Сега искам да ви попитам нещо друго знаете ли програми който да илъчват този канал и ако знаете ПЛс някой да каже!

Back
Горе