Тегленето на музика, филми и софтуер вече не е престъпление

Access

Registered
Народните представители днес приеха на второ четене промени в Наказателния кодекс, съгласно които няма да се третира като престъпление свалянето на филми, музика и софтуер от Интернет за лично ползване. Ще има санкции само за разпространението на чужд обект на авторско право без необходимото по закон разрешение за разпространение с търговска цел. Наказание ще се прилага и за този, който държи в себе си твърде много екземпляри от чужд обект на авторско право.

:twisted: :twisted:

mupcku каза:
Супер!Ся остава и да върнат пак неплатената дата ......(шанс...) :?:
Това няма да стане но аз съм намерил и решение на тоя проблем!
http://dada2.com -търси във всички фрий бг сървъри,включително и в този на датата :wink:

NetCutter каза:
mupcku каза:
Супер!Ся остава и да върнат пак неплатената дата ......(шанс...) :?:
Това няма да стане но аз съм намерил и решение на тоя проблем!
http://dada2.com -търси във всички фрий бг сървъри,включително и в този на датата :wink:
търси ако някой е добавил линк-а на файла който смяташ да сваляш :)

m0ralezz каза:
Тая търсачка е отвартителна!Нищо което ми е трябвало и съм го търсил там-не го е имало.Аз съм платил в Датата за 1 месец и повярвай ми, не съжалявам за 2.50-то лева които дадох....има същественна разлика!

Player_pz каза:
Така си е , но аз вече съм само на торенти :D това е бъдещето :)

съгласен съм с теб
аз лично съм много доволен от торентите свалям с 4мб/с.

mupcku каза:
m0ralezz каза:
Тая търсачка е отвартителна!Нищо което ми е трябвало и съм го търсил там-не го е имало.Аз съм платил в Датата за 1 месец и повярвай ми, не съжалявам за 2.50-то лева които дадох....има същественна разлика!

и аз съм така :) плащам си по 2,50 и не съжалявам,че ги давам защото всичко което съм потърсил го намирам в датата, вместо да се зарова в куп други търсачки в който намирам само простотии който не ми вършат работа :)

Не смятам че трябва да си плащате за такива неща, след като може да ги намерите из целият нет безплатно!

аз съм на друго мнение.за 2.04 на месец можеш само от един сайт да намериш всичко каквото ти трябва, включително и като торент!
Времето е пари, а www.data.bg ти го спестява!Плюс това си имат достатъчно стабилен сървър инсталиране на форум(които също е перфектен, а не е като във free.bg)инсталиране на галерия, 1ГБ поща....няма какво повече да се иска!

Щом сърцето ви дава 2.40лв на месец но проблемо :Р
Има си достатачно(големи) торенти в който можеш да намериш всичко.

Back
Горе