B boby Registered 15 Декември 2007 #1 Здравейте, трябва ми темплейт за Joomla подобен на http://haskovo-bg.net
B BG_TeDo Registered 6 Март 2008 #2 За HASKOVO-BG.NET са използвани само Joomla а темплейт е авторски. Идеите и фоновете и всичко е лично, просто системата е Joomla.
За HASKOVO-BG.NET са използвани само Joomla а темплейт е авторски. Идеите и фоновете и всичко е лично, просто системата е Joomla.
B boby Registered 6 Март 2008 #3 Темата е от 16 декември 2007 Аз говорех за предишншя темплейт, но вече го намерих Онзи оранжевия Все пак мерси за отговора
Темата е от 16 декември 2007 Аз говорех за предишншя темплейт, но вече го намерих Онзи оранжевия Все пак мерси за отговора
B BG_TeDo Registered 6 Март 2008 #4 boby каза: Темата е от 16 декември 2007 Аз говорех за предишншя темплейт, но вече го намерих Онзи оранжевия Все пак мерси за отговора Увеличете... по-добре късно, отколкото никога ! Търсих с google и ми излезна това и аз хахах ОК
boby каза: Темата е от 16 декември 2007 Аз говорех за предишншя темплейт, но вече го намерих Онзи оранжевия Все пак мерси за отговора Увеличете... по-добре късно, отколкото никога ! Търсих с google и ми излезна това и аз хахах ОК