Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
PhrozenCrew, прав си. Но ако ти покажа мой разработки, този ще ти се стори божественPhrozenCrew каза:Леле. Много грозен дизайн. Кой го измисли тоя сайт не знам обаче ми се схванаха глезените от тъпотията. Поне да бяха вкарали малко a:hover в менюто. Препоръчвам на никой , който възнамерява да се храни да влиза в тая пародия на сайт. Смоатани таблици с рамки и някакви ленти в бакграунда на целия дизайн.
Човече, колкото и да не разбираш ще направиш мега по-готин дизайн. Не ти трябва тая идиотщина.
PhrozenCrew каза:Леле. Много грозен дизайн. Кой го измисли тоя сайт не знам обаче ми се схванаха глезените от тъпотията. Поне да бяха вкарали малко a:hover в менюто. Препоръчвам на никой , който възнамерява да се храни да влиза в тая пародия на сайт. Смоатани таблици с рамки и някакви ленти в бакграунда на целия дизайн.
Човече, колкото и да не разбираш ще направиш мега по-готин дизайн. Не ти трябва тая идиотщина.
То на мене не ми трябва точно същите цветове и всичко да е същото . Просто да е тъмно и да е с подобни таблици на оноваEmperator каза:Няма да намериш такъв темплейт,гледах в един сайт имаше нещо ама много бегло на това и само за форд може да си го моднеш после ще ти дам линк !!!