Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
kWo каза:кражба на дизайн ли е това:
ако взема половината изображения от друг сайт и с photoshop ги направя на 10 20 изображения и сайта ако изглежда почти като другия, но с абсолютно написан мой source код?
kWo каза:еми ако имам доказателство примерсно с .psd файлове с леърите т.н, а реултата от изображенията са същите като дадения сайт "X"
тогава какво става ..
ramsess каза:всяка снимка може да си поиграеш да я промениш поне малко (сложиш например някво лого) и става твоя.
ВСЯКО НЕЩО КОЕТО СЕ ПРОМЕНИ И ДА Е МАЛКО Е СОБСТВЕНОСТ ВЕЧЕ НА ЧОВЕКА НА КОЙТО Е ПРОМЕНИЛ НЕЩОТО!!!
по закон
и една точица да промениш е твое
Няма да има нови неща? Че ако ти си дизайнер (или искаш да станеш такъв) и ако не може да измислиш нещо сам, без да го копираш от някой друг сайт, то тогава по-добре се откажи. И това за промяната ми се струва налудничаво, честно! Ако сега вляза във някой новинарски сайт, копирам някоя статия и премахна цели 5 запетайки (!), новината моя ли е? Аз ли съм я писал? Същата логика е и със дизайна.ramsess каза:@admin
1. Не се карам! С главни думи понякога и се обръща внимание на това което си написал.
и моето съобщение не е специално адресирано до вас.
извинете че така съм прозвучал но не съм имал предвид това.
2. Незнам в кой закон съм го чел но по тая логика няма да има нови неща!!!
ramsess каза:Давам идея
Ако искаш да го направиш точно това тря да пише някъде в саита сайта от които си го взел.
Моя е грешката! Няма такъв закон, че когато промениш нещо е твое (точката).
Извинявам се ако някой съм подвел.